writing-img

kdaj z vami na kolo

clock-img

09.03.2009, 11:43

clock-img

sxy

pencil-img

197

Mene pa zanima kdaj ste začele vozit škrateke na kolesu??? Kmalu bodo lepi dnevi in je kolesarit res lepo, pa me zanima kdaj je primerno dati otroka v sedež in na kolo? Aja in kako so odreagirali prvič na kolesu, so bili navdušeni, začudeni, prestrašeni???
Aja pa še to kakšne sedeže uporabljate, je kakšen še posebej dober?

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

clock-img

09.03.2009, 11:49

clock-img

cupacups

pencil-img

255

to tud mene zanima user posted image

clock-img

09.03.2009, 12:00

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Tu nekje pri 10, 11 mesecu. Mu je bilo za prvič zelo všeč, in je lepo vse opazoval. Še nekaj - kupi mu čelado.

Posebej dober je pa sedež, ki se ga da nastaviti, mi žal nimamo tega in potem ni fajn, ko ti nekje na poti zaspi.

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

clock-img

09.03.2009, 12:04

clock-img

metuljčica1

pencil-img

205

Tudi mi smo jo začeli vozit nekje pri 11m, je pa ful uživala, je ni blo nič strah.

clock-img

09.03.2009, 13:04

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Tam nekje po enem letu prvič. Mu je bilo full všeč. Mlajšega pa še nismo s kolesom peljali.

clock-img

09.03.2009, 13:15

clock-img

sxy

pencil-img

197

Hvala za odgovore.
Me pa zanima še nekaj: kje jih vozite, kje je sedež, odspredaj al odzadaj? Po moje odspredaj a ne? Vsaj dokler je še tako majhen. Ne vem, ker večinoma jih vidim da jih vozijo zadaj, ampak po moje tako malega voziš spredaj????

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

clock-img

09.03.2009, 13:21

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Mi smo v sedež za kolo posadili malega prvič pri 10-ih mesecih . Bila je pomlad. Vožnja ni trajala dolgo. Po 10-ih minutah je že spaluser posted image . Spečega otroka pa težko voziš na kolesu.
Imamo Hamaxov sedež. Kupili smo ga v Hervisu. Tudi čelado je imel vedno na glavi. Vozimo ga zadaj, pripet je na štel od kolesa, ker nimam blatnikov.
Toplo ti odsvetujem nakup poceni sedeža, ker sva midva enega takega vrgla proč. Ko sem eno jutro šla v službo s kolesom, se je okovje sedeža odlomilo in mi je mali skoraj padel dol. Sedež se je nagnil preko zadnjega kolesa in obvisel. user posted image user posted image user posted image GROZA!!!!!
Ne kupujte poceni sedežev in ne zaupajte trgovcem v trgovini. Nama so takrat rekli, da je sedež čisto OK in da ni nič boljši od Hamaxovega. Pa je HAMAX boljši. Okovje je kovinsko, pri tistem klumpu pa plastično. In še zdaj jih prodajajo v akcijah...grrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!

clock-img

09.03.2009, 14:53

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Sedež Hamax! Vozi se jih zadaj, je varneje in še v zaveterju so. Začne pa se jih lahko voziti, ko začnejo samostojno sedeti, morda raje kakšen mesec kasneje. Naš je se je začel voziti z dobrim letom. Vendar je vse odvisno od letnega časa, kdaj in koliko star. Ne pozabi na čelado in sončna očala. 

clock-img

09.03.2009, 15:50

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Si ne predstavljam, da bi ga imela spredaj, kaj pa vem, ne bi bila potem sposobna voziti kolesa, tako da ga imam zadaj user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem