writing-img

kdaj zanosiš?

clock-img

13.07.2005, 10:31

clock-img

majamo

pencil-img

191

Punce moje nekaj mi povejte

Glede na datum izračuna ovulacije bom lepo kar na poti na morje:(. Tak da ne bo nič :sloncek::sloncek:
Ali je možno, da ko se pojavi izcedek se ovulacija komaj začne ali kako je s tem?

majamo

clock-img

13.07.2005, 10:32

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Izcedk naj bi se pokazu po ovulaciji.:zmeden:

clock-img

13.07.2005, 10:59

clock-img

Anonimen

Pa se ustavita nekje na poti in akcija :)-

clock-img

13.07.2005, 11:00

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Hmm...kaj pa če gresta z avtobusom?:zmeden2::zmeden2:

Aja sej res, sej so vmes pou urne postojanke..8)8)

clock-img

13.07.2005, 11:40

clock-img

majamo

pencil-img

191

Točno na to nism niti pomislila.:)-:)-:)- Namesto na čik pa na kafco na sex. Fino bom predlagala. :)-:)-

Ne hec mora bit samo me pa res zanima ali je z tem izcedkom vsega konec ali se šele začenja?

Pa 2 kolegice in sestrična so :nosecka:, tak da veste kako mi je pri srcu, ko vsaki dan zvem za kako novo :nosecka:.Piz..., prej zanosijo ko pa 5 jurjev dobijo. Nisem vesela za njih kot bi mogla biti. Nikakor se ne morem pripraviti do tega da bi se veselila njihove nosečnosti. Tak fouš pa jezna postanem.??? Meni po neuspeli nosečnosti (odmrtje ploda) nekako ne uspe zanositi že 6 mesecev. V prvo je ratalo po 2 ciklusih poskušanja.
Kaj naj še poskusima, druga kot da sexsama? Vsak predlog bo dobrodošel.

čavči

clock-img

13.07.2005, 11:56

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Žal le sex pomaga. Pa še večji ŽAL tud to en vedno.:(

Drugače pa kot sem rekla: ko je izcedk naj bi se že končalo.

clock-img

13.07.2005, 12:59

clock-img

Gea1

pencil-img

411

Jaz imam pa takšen prozoren in vlecljiv izcedek v času ovulacije. Pravijo, da je najboljše :sloncek:, ko je ta izcedek, saj pripomore, da semenčece lažje pridejo do jajčeca.
Drugače pa te Majamo popolnoma razumem, kako ti je pri srcu in če ti kaj pomaga, meni po ss v mesecu oktobru lani, še do zdaj ni uspelo zanositi. :(( Pa tudi prej je trajalo več kot eno leto. Če mi ne bo uspelo, pač grem na operacijo in srčno upam, da mi po njej uspe. Saj mi gre že vse skupaj precej na jetra. Pa tudi okoli mene so same :nosecka: in frišne mamice in tudi nisem prav vesela zanje, ampak kaj čmo, takšno je življenje. Eni prej,drugi kasneje. Važno je samo, da bomo vsi enkrat :nosecka:.

Pozdravček! :sloncek:

clock-img

13.07.2005, 15:28

clock-img

maja75

pencil-img

45

Sama se ukvarjam s popolnoma enakimi občutki kot ve. okoli mene same :nosecka:, pa majhni:duda:, midva pa živiva od upanja in misli na dojenčka. Zdi se mi, da drugi sam gate skupaj perejo, pa že zanosijo, me fosilke pa :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in NIČ!
Sem pa prepričana, da naš čas še pride, sam potrpet bo treba. vsem, vsem pa iz srca privoščim :duda:!
Zdej grem pa domov!
Pa-pa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem