cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

keglove vaje

clock-img

05.09.2008, 14:08

clock-img

laknerš

pencil-img

825

Mene pa samo zanima ali delate keglove vaje in če kateri kaj pomaga. Jaz sem noseča drugič pa sem jih v prvi nosečnosti delala non stop pa zdej ne vem a je to pomagalo da sem tako lahko rodila ali bi v vsakem primeru.

clock-img

05.09.2008, 15:46

clock-img

watershine

pencil-img

296

če so keglove vaje dobre za lažji porod ne vem... bolj sem seznanjena z tem da če jih delaš zdaj se ti po porodu maternica hitreje povrne v prvotno stanje.... ti jih kr deli te nič ne stane! pa še tko je teh vaj ni treba delat samo takrat ko smo noseče jst sm jih delala že prej ker mi je kolegica (ki je v zdravstveni stroki) povedala da z pomočjo teg vaj prepračimo marsikatero nevšečnost v starih letih med drugim uhajanje urina in še bolj pomembno: če jih delaš v mladosti je manj vrjetno da ti na stara leta maternica pade ven.

tko da jst jih delam... aja (bajo so tut orgazmi bolši če smo učvrščene tm dol user posted image )

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem