writing-img

kekčeva dežela

clock-img

07.05.2008, 14:19

clock-img

staši

pencil-img

367

Zanima me ali je kdo ,ki je preživel dopust poleti v KR.GORI in ali ste obiskali kekčevo deželo in kateri hotel je najbolj primeren za družino -tudi cenovno.LP

clock-img

08.05.2008, 09:21

clock-img

Saskia02

pencil-img

107

meni je najlepši termin začetek avgusta. je toplo, ni pa tako hudo vroče kot v ostali Sloveniji in zvečer vedno rabimo dolge rokave. lahko si privoščiš izlete po okolici in se hladiš v Pišnici pri Jasni. kolesarska pot je asfaltirana skoraj od Mojstrane proti Planici, da se priti tudi k italijanskim Belopeškim jezerom. kopat se da v Bohunju (eno uro z avtom) oz na Bledu (v dobre pol ure), še bolje, da greste h kakšnemu jezeru v avstriji (po stari cesti ne rabite vinjete). kekčeva dežela je pa obvezen del programa. poleg sankanje (imajo tudi drčo za male otroke). hotel: ni kaj dosti izbire,  tavelki so vsi Hitovi in so prenovljeni, potem še Lek, pa Kotnik, ostalo so pa penzioni.

clock-img

08.05.2008, 15:24

clock-img

staši

pencil-img

367

O.K. hvala za nasvet!

clock-img

08.05.2008, 16:46

clock-img

JORJA

pencil-img

1212

Če imaš že malo večje otroke bi ti priporočala še izlet na Tromejo, pa v Tamar, Zelence in kot ti je že Saskija02 svetovala Belopeško jezerouser posted image

clock-img

08.05.2008, 21:11

clock-img

staši

pencil-img

367

O.K.HVALA1

clock-img

11.05.2008, 14:38

clock-img

nbiba

pencil-img

161

Priporočilo glede hotela:
mi smo že večkrat bili v Prisanku in Larixu- seveda pozimi. V obeh smo bili zadovoljni, zato se tudi vsaj 2x letno tja tudi vračamo. Prednost Prisanka je, da ima večje sobe, Larix ima pa notranji bazen.

clock-img

12.05.2008, 05:55

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

Koliko pa imate stare otroke? Moj Mark je nor na Kekca in bi ga rada peljala, pa na spletni strani KG piše, da je Kekčeva dežela primerna za otroke od 3 leta dalje?

clock-img

12.05.2008, 10:26

clock-img

staši

pencil-img

367

Sara 9 let,Staš 5 in pol.Sara je bila v kekčevi ko je bila stara  4leta z vrtcem 4 dni in je ne more pozabit,Staš pa je glih  padel v tisto generacijo ko je odpadlo tako da bi šla zaradi njega in ko so mi poslali ponudbo za družinski oddih -kekčeva doživetja se bomo verjetno kar odločli ,ker imaš program za cel teden.Hhotel pa si izbereš sam.   

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem