writing-img

keksi

clock-img

14.04.2005, 11:16

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Kdaj lahko dam mojima princeskama kakšne kekse za glodat oziroma da se drgne po dlesni?Aja pa še katere mi priporočate?

clock-img

14.04.2005, 11:22

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Jaz sem mu dala nekaj časa nazaj tiste PLAZMA otroške, pa je cuzal, ampak so se kar lomili, ko jih je toliko omočil in potem sem vsa v strahu tiste košče iz njegovih ust pobirala ven, da se ne bi zadušil :zmeden:.
Če boš probala, bodi vsekakor zraven, da ne bo kaj narobe. Pri nas je bolj palila skorjica od kruha, ker se ne lomi, vendar mu jo ne upam več dati zaradi glutena :zmeden:.

clock-img

14.04.2005, 11:26

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Jaz sem včeraj to mojo pediatrinjo vprašala in je rekla, da že lahko daš kekse in žemljico za grist (lahko zmrznjeno za dlesni)po 6 mesecu.

clock-img

14.04.2005, 11:27

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Saj to me skrbi.Jaz sem včeraj kupila ene kekse v Mullerju in sem jima že dala potem se pa spomnim da imajo najbrž gluten in potem panika.Zdaj pa ne vem kako je s tem!

clock-img

14.04.2005, 12:25

clock-img

ditkaaida

pencil-img

113

Našemu se je tako rado zaletelo, da sem kar alergična na babice, ki tako veselo vsiljujejo žemljice. Če ni lačen, gloda igračke.LP

clock-img

14.04.2005, 13:21

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Mi smo ji jih dal pri eniih 7 mescih, ko je že vedla kaj z njimi delat. Jih veselo gloda, nima pa še nobenih zobkov pri 10,5 mescih.

clock-img

14.04.2005, 22:59

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Kaj pa če jima poskusiš dati riževe vaflje in sicer tiste brez soli?

clock-img

15.04.2005, 07:36

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Riževi vaflji so pametna zamenjava.Sicer pa kupi kekse namenjene njuni starosti.Millupine uporabljamo mi.Vendar ne za masiranje dlesni.Za sladico.Za masirnje so grizala.

:muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem