writing-img

kemicni svincnik in les

clock-img

14.12.2011, 12:17

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Mogoce kdo ve kako odstranim kemicni dol iz nelakiranega lesu? Pa tudi iz lakiranega.

clock-img

14.12.2011, 15:34

clock-img

enea

pencil-img

2440

a si že kaj probala,..user posted image
če nisi, probaj s čistilom za steklo ali mokrimi robčki, ki jih ali si jih imela za čiščenje otrokove ritke,..
moja mama je imela na sedežni eno fajn črto s kemičnim in sem ji rekla, da naj očisti z robčkom, ni mogla verjet ko je šlo vse dol,..user posted image

clock-img

14.12.2011, 17:02

clock-img

zvoncki

pencil-img

72

Žal na tvoje vprašanje nimam rešitve, se pa jaz spopadam z podobnim problemom : Kako spraviti kemični svinčnik s toplega poda? user posted image  Ne gre, pa sem že precej čistil poskusila, pa alkohol, ....

clock-img

14.12.2011, 18:07

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

tisti robcki so mal nesli dol z nelakiranega lesa, ampak ker si je mali kar dal duska z ustvarjanjem je toliko, da ne morem vsega dol na enkrat zdrgnit. Mi je pa prislo na misel, da bi kupila en zelo fin papir za brusit in bom s tistim, ker je le ena zadnja lajsta v enem kotu in ne bo panike. Na vratih, ki so lakirana pa ne gre dol, vse poskusla pa ne gre niti malo stran.

Zvoncki, kaj pa alkoholni kis? Ceprav pri meni na vratih ne deluje.

clock-img

15.12.2011, 09:32

clock-img

chezAnA

pencil-img

446

Za lakiran les in topli pod imam univerzalen odgovor: WD 40. Deluje za voščenke, kulije, une flumastre za belo tablo ... Za nelakiran les pa ne vem

clock-img

15.12.2011, 13:40

clock-img

mika

pencil-img

6485

Kuli, flumastre itd...z lakiranega lesa očistim z razmaščevalcem za kuhinjo. Sem ravno prejšnji teden kuli čistila z mize, ker naše dete pozabi, da pišemo po papirju.

clock-img

15.12.2011, 16:12

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

čistilna radirka oz tista bela čudežna gobicauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem