writing-img

kengurujček, nahrbtnik-PROŠNJA!

clock-img

29.11.2005, 11:34

clock-img

tiktak

pencil-img

268

Prihodnji teden, v četrtek, se odpravljamo smučat v Italijo in ker s sabo ne bom jemala vozička, bi mi zelo prav prišel kengurujček ali pa nahrbtnik. Bi mi bila katera pripravljena posodit? Se mi res ne splače kupovati samo za 1x.
Naša Ela ima že čez 8 kil in ne vem, če ni že pretežka za v kengurujček?user posted image . Mogoče bi bil bolj primeren nahrbtnik. Sedi že samostojno.
Tako da, če je katera pripravljena posoditi: rabimo ga od četrtka do nedelje (4 dni), plačam pa tud kavcijo v vrednosti kengurujčka/nahrbtnika, tako da ga ziher vrnem!user posted image
Hvala in lep dan!
Darja

clock-img

29.11.2005, 12:29

clock-img

.ču

pencil-img

1181

Če res že sama sedi,bi ti jes resnično bl priporočala nahrbtnik...
Mi ga imamo,lahko bi ti ga tud posodila,ampak res posodila...se pravi,da mi ga RES vrneš...
Samo iskat bi ga mogla pa sama pridtuser posted image če greste v Italijo...se boste tko verjetno mimo našga konca peljaliuser posted image ...

Če ne pa se oglasi na privat...

Lp

What's up :)

clock-img

29.11.2005, 15:16

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Jaz bi ti sicer lahko posodila kengurujčka, samo če boš Elo lahko noter spravla. Naš Anže sedaj tehta 9700g in ga že nekaj časa ne morem noter stlačiti.user posted image

clock-img

29.11.2005, 19:49

clock-img

tiktak

pencil-img

268

hvala obema, sem dobila nahrbtnik, ga ima tukaj eden iz sosednje vasi. jesenice bi ble kar predaleč. pa drugič neuser posted image
hvala še 1x

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem