writing-img

ker pediater...

clock-img

02.12.2005, 23:06

clock-img

smeja2

pencil-img

353

...nima nič proti, če svojga otročka ne daš cepit?
Hvala
lp smeja

clock-img

03.12.2005, 00:22

clock-img

April

pencil-img

5459

glede na to, da je cepljenje obvezno po zakonu, morajo pediatri temu slediti. Razen, če so podani kakšni zdravstveni razlogi proti.

clock-img

03.12.2005, 12:11

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Po zakonu je vsak pediater, ki ne cepi otroka na željo strašev, le-te dolžan prijaviti sodniku za prekrške.
Kateri pa se tega ne drži pa res ne vem.
Najbolje, da se obrneš na tisto društvo, ki nasprotuje obveznemu cepljenju. Tam bodo sigruno vedeli kako naj se izogneš temu, če ne želiš otroka cepiti. Na žalost, pa ne vem kako se društvo imenuje.

clock-img

03.12.2005, 17:45

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Mislim, da MORAŠ dat otroka cepit. Mi živimo drugje (začasno bivališče) kot imamo stalno bivališče in ima zato ta mali tudi pediatrinjo tam kjer živimo. Ko je bil mali star 5 mesecev so mi poslali domov iz kraja mojega stalnega bivališča, da naj jim javim kje ima moj otrok pediatra (očitno ne pri njih), ker mora biti cepljen....Sem klicala in povedala in so bili zelo prijazni - se mi je sestra zahvalila in to je bilo to. Ampak hočem ti povedat, da spremljajo če je otrok bil cepljen ali ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem