1
Zadnji članki

Primerna postelja za dojenčka
Kakšno posteljico izbrati za dojenčka? Kje naj spi čez dan? Kdaj malčka preseliti v večjo postelj...
Oprema in pripomočki

Prihod novorojenčka iz porodnišnice
Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Ve...
Oprema in pripomočki
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

, vendar sem sama zagovornik nepretiravanja, pa ni ravno nekih posledic. Mi ga jemo, mogoče 1x na mesec, vendar brez pomislekov. No, včasih le pomislim, kako lahko to otroku tekne?
Seme konzervanse
Mogoče zaradi sladkorja. Pojma nimam. Naš taveliki ga ima tudi rad, vendar ga je 1 x mesečno. Sem mu pa zadnjič "podtaknila" domači ketchup (zmlete paradižnike), pa je tudi na ves glas hvalil, kako dober je. Po moje ni panike, dokler ga ne jedo vsak dan v divjih količinah.
in je danes pri 14 čist normlen, ni debel ne suh in brez kakšnih posledic, pa je za moje pojme ful pretiraval in starši niso nič ukrepali.
, ko ni toliko časa, da bi vse naredili doma, pa še to je potem pod vpršajem, če vse sestavine kupiš.