writing-img

kg po porodu

clock-img

12.08.2005, 19:12

clock-img

evci

pencil-img

81

kako je možno da imam zdaj (2 meseca po porodu) več kil kot dva dni po porodu? dojim polno, veliko hodim, se ne bašem! kako ste bile ve kaj s težo?

clock-img

12.08.2005, 19:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.08.2005, 20:05

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Dober mesec po porodu imam še kilo viška od 14 pridelanih. Pa še vedno gre dol, vsak teden kako kilco, tko da bom šla verjetno v minus... :) Jem pa čisto normalno, celo veliko več sladkarij, ki mi v nosečnosti niso pasale. Je pa res, da tudi polno dojim.

clock-img

12.08.2005, 20:12

clock-img

evci

pencil-img

81

ja, sej, hudiča, men je šlo takoj po porodu tud čist do normalne teže in to v enem tednu, zdaj pa to.

clock-img

12.08.2005, 20:17

clock-img

benita

pencil-img

54

Moje kile so po dveh letih iste kot ob porodu, pa sem zadnjič dojila en teden nazaj. Pa sem se med drugim odločila za dojenje tudi zaradi tega, ker baje zaradi dojenja grejo tudi kile dol!?!? Po dveh letih sem spoznala, da moram fejst pazit kaj pojem, kdaj jem, pa še obilo gibanja je potrebnega, da je potem sploh kaj vidno:((:((:((.
In navsezadnje ugotoviš, da tudi tukaj velja, da izjeme potrjujejo pravilo. Za vse pač vse ne velja.

clock-img

12.08.2005, 20:53

clock-img

mammy26

pencil-img

634

od svojih 19 pridobljenih sem jih takoj iz porodnišnice izgubila 12kg. Sedaj mi dva meseca po porodu in s polnim dojenjem počasi gredo tudi teh še sedem kg proč. Če ne prej bodo po končanem dojenju šle vse dol, saj tako je bilo pri prejšnjih dveh enako.

clock-img

12.08.2005, 20:58

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Meni tudi po porodu kg niso tako kopneli. Ko je bila mala stara 6 mesecev sem imela še 7 kg plusa(od 13 pridelanih)...s tem da sem jih imela pri 4 mesecih samo 5 plusa...ampak ker se mi je zdelo da mala zvečer dobiva bolj švoh mleko sem začela večerjat čeprav tega sploh nisem bila vajena. No pa sem spet zanosila in danes imam 8 kg plusa na prejšnjo podlago....upam da bodo po tem porodu kg bolj kopneli....in čisto skopneli...

clock-img

12.08.2005, 21:00

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

evci, pri meni je blo tudi tako - prvič --> takoj po porodu je bla teža kot pred, potem po 2 letih dojenja pa 10 plusa :(
tokrat jih je od 15+ ostalo po enem mesecu 5...tudi polno dojim in močno upam, da bo šlo še kaj dol...ampak kar fajn pazim pri prehrani (prvič sem poslušala da je treba več jest če dojiš...bla bla - sploh ni res!)

clock-img

12.08.2005, 21:24

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

jA! Jaz sem bila 6 tednov po porodu šlank, pa sem jedla vse povrsti, tudi torto s kruhom. Potem se je pa začelo nabirati.

clock-img

12.08.2005, 21:43

clock-img

pegy

pencil-img

254

Skoraj 8 mes.po porodu in imam -2kg kot pred nosečnostjo:bravo::bravo::bravo: se pa še vedno dojimo.

clock-img

12.08.2005, 22:02

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

clock-img

13.08.2005, 01:18

clock-img

Anonimen

V prvi nosečnosti sem se zredila za 8-9 kg, iz porodnišnice pa sem šla samo 1 kg težja kakor pred zanositvijo. In tisti kilogram je neopazno izginil. No, ja, tako ali tako je bil neopazen... :)-:)-:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem