writing-img

kiddy life pro ?

clock-img

16.12.2007, 11:54

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Ga ima katera. Zdaj je v akciji v Arielu

http://www.ariel.si/ARIEL_DECEMBER_1.pdf

Zanimajo me izkušnje 

Najdojenček

clock-img

16.12.2007, 12:00

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ko sem svojo hčerko posadila v njega, je bila po pol minute žalostna in nemirna, ker tud nog ni mogla premaknit zarad te mizice spredaj. Prodajalka nam je rekla, da teh sedežev otroci nimajo kaj preveč radi ravno zato, ker jih miza utesnjuje. Ker smo veliko na poti, smo potem kupili drug sedež.

clock-img

16.12.2007, 12:08

clock-img

Anonimen

Uporabljali smo tistega do 18kg, tudi z mizico; Mičica ni nič protestrirala. Zgleda, da je otrok, navajen vsega user posted image .

clock-img

16.12.2007, 20:15

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Našega 3,5-letnika, ki ima mizico spredaj že od devetega meseca starosti (imamo Kiddy Life Plus; prej je bil seveda v lupinici), ni le-ta nikoli motila. Imel jo bo še kar nekaj časa, ker še nima niti 14 kil.

Drugače mi je bilo na začetku zapenjanje malo sitno, ker se moraš stegniti čez otroka. Ampak ko dobiš grif, je čisto vredu (nobenih problemov, tudi ko sem ga zapenjala med drugo nosečnostjo z ogromnim trebuhom).

clock-img

18.12.2007, 12:14

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Enako kot Jančika!
Tudi pri nas ni bil nikoli problem z mizico. Je pa fino kadar zaspi, ker je ne poležujemo več, da se z rokico nasloni na mizico in lepo nasloni glavo.
Je prav smešna kadar sedi v tavelikem sedezu (od 15 kg dalje), ker ko zaspi ji glava pade dol - sam ta sedež uporabljamo samo v skrajni sili.
KIddy je pa zakon.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem