cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kihanje

clock-img

29.01.2007, 10:40

clock-img

Anonimen

zanima me, če je že katera imela podoben problemček. namreč sm prehlajena in ko kihnem me v jajčnikih zagrabi  (tak kot bi me krč),ki nekaj časa zdrži, pol pa spusti in je spet vse normalno!

lp

clock-img

29.01.2007, 11:15

clock-img

sevenka

pencil-img

159

Tudi jaz ko kihnem imam občutek, da mi bo pikica kar ven padla. Tisto sekundo me zaboli, potem je pa OK. Zgleda je to normalno. Bodi brez skrbi!

clock-img

29.01.2007, 12:21

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja, to se je tudi meni dogajalo, sem se skoraj bala kihnit, tako je zabolelo. Občutek sem imela, da se mi je not vse "vtrgalo". Predvsem proti koncu nosečnosti sem imala tak občutek.

clock-img

29.01.2007, 12:54

clock-img

DrejcDrejc

pencil-img

480

Krepljenje mišic, hihi.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

clock-img

29.01.2007, 12:59

clock-img

Anonimen

Prebrala sem nekje, da če te po kakšne pol ure ne spusti zbadanje ali krč, da je potreben posvet z ginekologom.

clock-img

29.01.2007, 18:51

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

ko kihnes obrni glavo levo ali desno - taktika pomaga pri nekontroliranem uhajanju urina, morda bo tudi tebi. morda se tudi skrci, ker se misice drugace napnejo, ce stojis pokonci ali pa si nagnjena naprej..

clock-img

29.01.2007, 18:59

clock-img

tonja

pencil-img

1112

Tudi jaz sem imela podoben problemček. Ko sem čutila, da bom kihnila ali zakašljala, sem se že prej pripravila v poseben položaj, da ni bilo krize.user posted image

clock-img

29.01.2007, 19:42

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

Res pazi na položaj telesa, ko kihneš.
Jaz sem v prvi nosečnosti enkrat zaradi nepravilnega položaja telesa med navalom kihanja staknila išias. Sem kihnila in v tistem trenutku me je stisnilo v križu, potem sem bila pa pečena za skoraj dva meseca - vse me je bolelo in peklo - križ, rit in cela noga. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem