writing-img

kila pruh v nosečnosti

clock-img

24.10.2010, 15:55

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Zanima me ali je katera imela kilo v nosečnosti in kako ste si pomagale, da ni če je bolelo?

Jaz če počivam je ok, z aktivnostjo pase bolečina in neprijeten občutek stopnjuje...
Včasih imam neprijeten občutek tudi nožnici ...
Pušenjak mi je odgovoril, da pravzaprav ne morem veliko pomagat ... razen da pač ne počnem stvari ki stanje poslabšajo ... pa oprijeto perilo bi utegnilo pomagat ... kako pa ste si pomagale ve??? Aja pa baje bo z porodom problem izginil...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

24.10.2010, 18:28

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Katera kila? Popkovna ali kje drugje?
Jst sem fasala popkovno, samo sem imela srečo, da me nibolela. Izginila ni, boli trenutno ne, je pa grda user posted image . Dokler bo tko kot je (ne bo bolelo), se bom izogibala operaciji. No, pa oprijetim tankim majčkam tudi...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

24.10.2010, 20:30

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

mislim da je dimeljska, ker je na spolovilu , desna stran , bula ,ki se ob naporu poveča...

(a camus)

clock-img

24.10.2010, 21:22

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Tukaj pa ne znam nič pomagat. Srečno!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

27.10.2010, 08:56

clock-img

Maksma

pencil-img

25

Zdravo!

Tudi jst imam dimeljsko kilo. Sem v 30.tednu, pojavila se mi je pa kar zgodaj, ko še niti ni bilo takšnega trebuščka, zdaj se mi pa veča, zato sem zaradi tega tudi na bolniški. Nič pa me ne boli. Ginekoliginja pravi da je zdaj v velikosti mandarine, ko se uležem izgine. Tudi meni so rekli, da po porodu izgine, bomo pa videli kako in kaj. Jst tudi pazim, da ne dvigujem težkih reči, da se preveč ne naprezam, dosti počivam. V katerem tednu pa si ti?
lp

clock-img

27.10.2010, 16:02

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Jaz sem v 23. tednu, kila se mi je pa pojavila v približno 20.tednu...je pa tako ja če bolj mirujem, je kar ok ... drugače pa tudi boli in se še poveča ...neke učinkovite pomoči pa menda ni , Pušenjak je edino priporočal bolj oprijeto perilo , drugače pa menda mine ko rodiš ...

(a camus)

clock-img

29.10.2010, 13:47

clock-img

Anonimen

Jaz sem imela kilo, dimeljsko na desni strani. sem komaj hodila.
po porodu je res izginila!

clock-img

29.10.2010, 19:48

clock-img

evangelie

pencil-img

310

Tudi jaz sem imela dimeljsko kilo, ampak me ni tako zelo bolela, bolj kot ne le na dotik. Po porodu je izginila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem