writing-img

kilogami in ščitnica

clock-img

29.09.2008, 16:31

clock-img

mayflower

pencil-img

789

Ali je tukaj katera nosečka, ki jemlje Eutirox zaradi hipotiroze. Kako ste kaj s kilogrami v nosečnosti?
Jst sem 2.user posted image , pa sem šele 9 tednov in sem že pridobila 1,5 kg. Skrbi me zaradi kg- v prvi nosečnosti sem se zredila 12 kg. Sem jih sicer odložila, potem pa sem bila zdravljena z radioaktivnim jodom in sem pristala na 5 kg viška. Ki jih v enem letu sploh nisem zmogla dat dol (poskušam jesti zdravo, problem je mogoče gibanje). Sedaj me pa skrbi, da se ne bi preveč zredila- v prvi nosečnosti sem se namreč začela rediti šele v 4. mesecu-prej sem celo shujšala. Prosim, če ima katera izkušnje, da jih deli z mano.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

clock-img

29.09.2008, 16:40

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Jaz jemljem eltroxin. Napolnjujejm 31 teden in imam +9kg. Pri prehrani ne pazim oz jem veliko več, kot pred nosečnostjo in tudi bolj kalorično. Sem pa v začetku nosečnosti vsak mesec imela +2kg, nekje v 5 mesecu pa je začelo počasneje naraščat ali pa sploh nič.

clock-img

29.09.2008, 17:01

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

jaz sem v 33 tednu in sem tudi na tebletah Eutirox. vsak mesec sem dobila en kilogram. mislim, da zdaj ni čas da bi pazila na kg, bomo se potem obremenjevale pa hujšale, zdaj samo uživaj!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem