writing-img

kiselkast okus

clock-img

09.04.2009, 09:38

clock-img

N.SI

pencil-img

194

Oj,

doma imamo kašico (Frutek) - marelica in hruška. Je pa okus malo kiselkast in malčku ni všeč. S čim ublažiti kašico? Sem razmišljala o keksu, je  še kaj, kar bi pomagalo??

Hvala

clock-img

09.04.2009, 09:40

clock-img

benika

pencil-img

7793

Zakaj mu v usta tlačit nekaj, česar ne marauser posted image Pri vsej drugi hrani boš pa že našla nekaj, kar mu bo všeč. NAjbrž tudi tebi ne bi ravno pasalo, če bi ti nekdo v usta tlačil nekaj, česar ne maraš.

clock-img

09.04.2009, 09:48

clock-img

N.SI

pencil-img

194

Ne, ne - saj mu ne tlačim na silo. Ko se je spačil, sem jo probala tudi sama... in videla, da je kar kisla. Zato sprašujem, s čim ublažiti kašico..., da ne bo tako kisla. Kar zadeva pa všečnosti - no, otroček je star 6 m in je pri uvajanju. Saj mu itak od prve ni nič všeč...user posted image Se spomnim korenčka in krompirja, je hotel kar bruhati... pa bučke... hehehe, sedaj pa mu je miks bučke, kolerabe in krompirja zaaakon. Korenček pa še vedno ne gre v promet...user posted image

clock-img

09.04.2009, 14:10

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

ne vem meni ta kašica nima kislega okusa in tud moj mali jo zelo rad jeuser posted image . a si sigurna da je ok ( mislim da ni bila pokvarjena)?
lahko poskusiš dodat keks

clock-img

09.04.2009, 19:20

clock-img

Veselka21

pencil-img

54

Probaj s keksi ali s kosmiči (riževimi, ovsenimi). Naša najprej ni jedla jabolka brez keksa, zdaj ga pa je.

clock-img

09.04.2009, 19:22

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

To kašico pojej ti, otroku pa kupi drugo. Kaj bi komplicirala z nekimi keksi ali čim podobnim, sploh pri vsej tej silni ponudbi kašic.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

10.04.2009, 00:16

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Zakaj pa ne, jaz bi pa vmešala keks zraven.

clock-img

18.04.2009, 23:12

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Nikoli nisem kupovala kašic, ker vse sama delam. Zmešaj kakšno banano ali hruško s keksom boš videla da ti bo jedel pa še bolj dobro je.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem