writing-img

kislina in bruhanje

clock-img

01.02.2007, 08:59

clock-img

sanci

pencil-img

81

Pozdravljene,
pišem vam z nameno , ker rabim nasvet in sicer:sem v 3 mesecu nosečnosti, in zadnja dva tedna mi je zelo slabo(zjutraj in zvečer),problem je v tem, da mi pride vse do grla a sama od sebe ne morem zbruhati, zato si dam nekajkrat prst na jezik, in potem na silo zbruham. Pol ure po bruhanju pa me začne grozno bolet trebušna predpona in kislina, in cel čas se mi spahuje in mi gre gor kislo.Prosim, če mi lahko pomagate, kajti občutki so grozni.
Hvalauser posted image

Sanci

clock-img

01.02.2007, 10:11

clock-img

mala

pencil-img

913

Trebušna prepona te boli od bruhanja-svetujem ti, da nehaš na silo bruhat in slabost blaži s kakšnimi čajčki, pejt v lekarno in tam ti bodo znal svetovat nikar si pa ne tlači prstov v usta...

clock-img

01.02.2007, 10:15

clock-img

Anonimen

Pozdravljena,
meni je zdravnica včeraj svetovala, da si kupim B COMPLEX.
Danes sem že boljša.

clock-img

01.02.2007, 10:23

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Mislim, da nikakor ne smeš na silo bruhati.
Meni je pomagal metin čaj.
Vsaki nosečki pomaga nekaj drugega. Poskušaj z bolj "zdravimi" metodami, kot da izsiliš bruhanje.

clock-img

01.02.2007, 18:16

clock-img

fusia

pencil-img

612

Meni se isto dogaja in se počutim obupno. Pomaga pa mi za silo Donat.

clock-img

01.02.2007, 21:46

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Jaz sem pa do zdaj 2x bruhala, slabosti so bile redne danes pa mi je bilo slabo tako da še ne in sem tudi s pomočjo prsta bruhala in mi je bilo boljše. Samo jaz nikoli drugače ne bruham, če že moram je to le s pomočjo prsta, pa saj v moji nosečnosti je to bilo res samo 2x (to je današnji dan vštet). Zakaj pa to naj ne bi bilo v redu? Tega nisem vedla, pa sem mislila, samo da je meni potem OK.Upam da ga nisem nič pofiksala zaradi tegauser posted image  Saj pa nič ne more bit, ne?

clock-img

01.02.2007, 23:42

clock-img

madela

pencil-img

4734

Jaz sem imela full probleme z kislino in slabostmi,pa sem si po nasvetu zdravnice kupila Rupurut. Pomaga pri kislini,izpahovanju in tudi pri slabostih. Poskusi,meni je čudežno pomagal. Lahko jih vzameš tudi več na dan,če je hudo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem