cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kje čutute gibe okoli 30 tedna

clock-img

17.05.2007, 05:56

clock-img

Anonimen

...ali nad popkom, v liniji popoka, pod popkom ali še nižje?

clock-img

17.05.2007, 07:53

clock-img

madela

pencil-img

4734

To je popolnoma odvisno v kaki legi je otrok.Jaz sem jih čutila na straneh ob ledvicah,ker je bil otrok dolgo v prečni legi. Ko se je obrnil,pa pod popkom in više zgoraj. Čutila sem rokice in nogice.

clock-img

17.05.2007, 09:44

clock-img

majrim

pencil-img

3991

no,mi smo zdej v 33 tednu,pa mi je blo že kaka 2 tedna nazaj čudno,ker so se  spremenili gibi...sem jih začela čutit čisto na drugem mestu...zdaj jih močne čutim spodaj pod popkom...telovadi,da je kaj...pa sem bila včeraj na pregledu in mi je rekla,da je z glavico obrnjena navzdol....zgleda,da bi že šla rada ven???...pa me neki zanima,a ste čutile kdaj se vam je otrok obrnil??

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

17.05.2007, 09:45

clock-img

arijana..

pencil-img

154

Meni se zdi, da najbolj čisto zgoraj pod desno dojko. Ne morem pa rečt, da gre za klasične brcike, bolj za tiščanje, kot bi hotela nogo že kar ven porinit. Pa kolcanje je tudi prisotno.

clock-img

17.05.2007, 12:39

clock-img

Anonimen

Zdaj sem v 33. tednu in jih čutim pod desno dojko (te so bolj intenzivne brce in so pomoje nogice) in spodaj nad sramno kostjo. Pa velikokrat me prav v popek in okoli popka ruka in imam občutek, da mi ga bo kar preluknjal.user posted image

clock-img

17.05.2007, 12:43

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Jaz sem v 34.tednu user posted image in jih čutim na zelo različnih straneh. Včasih nad popkom, pod popkom, velikokrat me brcne v rebre, pa včasih imam tak ubčutek kot bi se z nogama odrival.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem