cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kje dobiti baterijo za electroluxov ergorapido sesalec?

clock-img

03.03.2012, 09:47

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Imamo to baterijsko sesalno metlo od Elektroluxa (naj mimogrede pripomnem, da absolutno odsvetujem nakup, pa naj izgleda še tako fensišmensi), baterija je čist fuč...Na netu ne najdem nobenega ponudnika baterij/akumulatorjev...A moram res ga peljat na servis in tam pustiti za novo metlo denarja?...Če katera kaj več ve, prosim, naj me usmeri. Hvala.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

03.03.2012, 14:16

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Predlagam da preštudiraš zakone o varstvu potrošnikov user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

03.03.2012, 21:25

clock-img

Anja25

pencil-img

203

Se strinjam, da so ti sesalci en drek vredni. Jaz ga imam tudi in tudi ni vreden svojega denarja. Meni je še v garanciji baterija čisto ošvohnela in sem ga nesla na servis in so mi po čudežu zamenjali cel sesalec. Drugače mi je pa serviser povedal, da za ta sesalec sploh ne obstajajo nadomestne baterije, ampak moraš kupiti nov zgornji del ročnega sesalca. Upam, da me razumeš kaj hočem povedat. To je tisti del, ki ga vzameš dol, ki ti služi kot ročni sesalec in ki ga odpreš, ko ga čistiš. No tisti del če razumeš moraš kupiti nov.

Sem zakomplicirala ane? LP

clock-img

03.03.2012, 21:27

clock-img

Anja25

pencil-img

203

Ja res sem čudno napisala. No to je tisti del malega sesalca, kjer se nahaja motor in baterija. Aja pa še to servis je samo v ljubljani na Viču in prav neumen delovni čas imajo in moraš dvakrat osebno tja. Prvič, da naročiš, drugič pa zadevo dvigneš in mastno plačaš.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem