writing-img

kje imajo kakšne fajn slinčke

clock-img

26.03.2005, 23:39

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Te slinčke kar naprej perem, pa bi jih rada nabavila še nekaj. A je katera zadnje čase kje zasledila kakšne fajn - se pravi, da so zadaj plastificirani in se zapnejo na ježka? No ja, lahko so tudi na štrikce, če so res lepi.
Lp, Pikca

clock-img

27.03.2005, 00:05

clock-img

polona2

pencil-img

2144

V Toysrusu, včasih tudi v Baby-centru, ampak hitro poidejo, pa C&A imajo res luštne, samo pa na žalost niso plastificirani zadaj, kaj pa kakšen Mothercare :zmeden:???

clock-img

27.03.2005, 10:31

clock-img

bunkica

pencil-img

335

Glej debato:slinčki.:)

clock-img

27.03.2005, 10:38

clock-img

malika

pencil-img

3199

Jaz jih kupujem v BC, zadaj so plastificirani in kar luštno majhni, stanejo 333 sit(so na štrikce).
na ježke pa sem kupila samo enega, sicer kar lepega(stal nekaj čez 500 sit v BC), ampak malega ti ježki ribajo po vratu, tako da ga ne uporabljam-razen v skrajni sili.

clock-img

27.03.2005, 10:50

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Na ježke slinčki so fajn, samo moraš gledat, da se ne zapenjajo navpično in tik ob vratu, ampak da so malo notri premaknjeni, da otroka ne ribsajo. Meni so bolj všeč kot na vrvico. Majo jih v baby centru - samo so tisti večji, pa stanejo okrog 600.-, se mi zdi. Pa ne vem, od kod si - na Vrhniki v Mercator centru je ena otroška trgovina, tam sem jih tudi videla. Aja, pa podloženi morajo bit, če ne jih boš menjala na 10 minut.

clock-img

27.03.2005, 11:02

clock-img

Anonimen

Ti slinčki so za tako flikco blaga salamensko dragi!!!

V Sparu sem našla 7 slinčkov za okoli 1200 SIT, zadaj so plastificirani, so pa na trakce. Niso ravno visoka moda, za vsak dan pa so super.

clock-img

27.03.2005, 11:21

clock-img

malika

pencil-img

3199

vem kateri, ampak žal niso za dolgo uporabo :(

clock-img

27.03.2005, 11:45

clock-img

Sonka

pencil-img

310

V H&M imajo "plastične" mehke na ježka. Nič jih ni treba prati v pralnem stroju, ker jih lahko opereš pod kar pod pipo. Res niso iz blaga, a so zelo praktični. Saj jih ima otrok samo takrat, ko je.

clock-img

27.03.2005, 12:28

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz sem ga prejšnji teden kupila v baby centru, svetlo moder plastificiran in na ježka. Pa še ježek je pri strani in ne zadaj.:bravo::bravo::bravo:

clock-img

27.03.2005, 20:43

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz sem pa ravno včeraj v Sparu našla slinčke, ki bodo pri nas zelo super uporabni-se namreč nekako oblečejo čez glavo in ga :duda: ne more sneti stran, pa še hrana ne bo šla povsod po obleki:bravo:.

clock-img

28.03.2005, 08:06

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz sem v MotherCare kupila set mislim da sedmih slinckov za ful malo dnarja. So pa res fajn kvalitetni, celo tako, da sem po nesreci enkrat ali dvakrat dva prala na 95 in sta taksna kot sta bila. Tud plastika je ostala ista. Priporocam! Pa se luskani so.. Za vsaki dan ena zivalca gor.. :kuza::pujs::zajcek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem