cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kje izposoditi poročno obleko

clock-img

06.06.2007, 20:05

clock-img

Anonimen

no a veste za katere trgovine kjer se sposoja poročne obleke, oz ce imajo intrnetno stran???

clock-img

06.06.2007, 20:29

clock-img

Caarmen

pencil-img

356

Pozdravljena

svetujem, da se odpelješ v Ljubljano na Petkovškovo nabrežje 59 butik Grazia.   Tam ti odlično svetujejo in imajo veliko izbiro.  Obleko ti popravijo ( brez doplačila). Jaz jih ne morem prehvalit. Kar se tiče cene zavisi od same obleke. Sama sem si izbrala obleko, ki ima po meni ime in sem jo prva nosila, zato je bila tudi malo dražja 67000sit.

Tudi v Domžalah je podobna izposojevalnica, vendar so pa obleke kičaste in zasoljene. Saj tak občutek sem dobila jaz.

Če imaš kakršno koli vprašanje mi lahko pišeš na zasebno in ti bom z veseljem odgovorila. Meni je bilo najlepše organizirat svojo poroko...

Povej iz katerega konca si. Če si iz gorenjske poznam še par takih butikov.

PRIPOROČAM BUTIK GRAZIA

LP
Darja

clock-img

06.06.2007, 20:47

clock-img

Anonimen

Vtipkaj poročna obleka in ti bo ful ven vrglo.
Imaš pa v Lj. Poročni kotiček, Princ, Gracia, Princeska....

clock-img

06.06.2007, 20:51

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

In kaj točno ima ta tema opraviti z nosečnostjo in porodom? user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

06.06.2007, 22:10

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Tudi jaz priporočam butik Grazia. Sem bila zelo zadovoljna s ponudbo in svetovanjemuser posted image

clock-img

07.06.2007, 08:07

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Grazia je res zakonuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2007, 08:09

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

ModArt v Domžalah. Imajo lepe obleke in tudi cenovno so ugodni.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

07.06.2007, 09:02

clock-img

dana

pencil-img

1395

ModArt v Domžalah tudi jaz priporočam. Imajo zelo lepe obleke, cene pa različne tako kot povsod.

Najboljše da si mal internetne strani ogledaš potem pa kaj pokličeš.

Aja, pa Krinolina v Lj. je tud v redu.

clock-img

07.06.2007, 09:54

clock-img

Nikki24

pencil-img

121

Izposodi si jo tam, kjer ti bo obleka najbolj všeč. Cene so itak povsod približno enake. Jaz sem si jo sposodila v Grazii in sem bila ful zadovoljna.

Lp

clock-img

07.06.2007, 11:43

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

jst sm si jo izposodla v krinolini....ful sm bila zadovolna in z izbiro in s prijaznostjo in ustrežljivostjo punc v salonu....user posted image

drugače imaš pa ful veliko teh poročnih salonov:poročni kotiček,grazia,krinolina,princ,modniart,princeska...
drugače naj te upozorim,da obleke na internetu v živo izgledajo lako tudi drugače....govorim o barvi in kako stojijo na tebi...
jst sm se naročila v parih salonih in tam "v živo"zbrala obleke k so mi bile všeč,pol jih pa tako al tako moraš probat da vidiš kako ti stojijo na tebi....

veliko sreče pri izbiri poročne obleke....

clock-img

07.06.2007, 14:49

clock-img

katis

pencil-img

975

Grazia v LJ.
Ful prijazni, z obleko sem bila zelo zadovoljna.

Sem najprej šla na njihovo internetno stran in si pogledala par modelov. Ena oblekca, taka bolj srednjeveško-grajska mi je ful ostala v spominu, a sem rekla, da za mene sigurno ne bo kaj takega na voljo (sem močnejše postave). in veš kaj, točno takšno obleko sem si izposodila in se v njej fantastično počutila. In ker sem se poročila na gradu, moja babica še sedaj trdi, da sem izgledala kot prava grofična user posted image

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

clock-img

11.06.2007, 13:28

clock-img

katarina2004

pencil-img

302

user posted image Krinolina res so enkratne punce in zelo dobro svetujejo!!user posted image

clock-img

11.06.2007, 14:06

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Tudi jaz sem si jo izposodila v Grazii in lahko samo priporočam ta salon.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

13.06.2007, 09:51

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Tudi moja je bila iz Grazie, sm bla ful zadovolna.Kolegica pa si bo sposodla v Princu, tam dobiš še use dodatke zravn.

clock-img

13.06.2007, 12:12

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

MODNI SALON MIRJAM, VRHNIKA!!!

Priporočam... zelo prijazni in ustrežljivi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem