cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kje kupiti crokse št. 25-razprodano?

clock-img

09.06.2008, 14:38

clock-img

zita

pencil-img

296

Zanima me, če je kdo v Ljubljani še kje zasledil crokse (ne original) št. 25? V Massu jih že zdavnej ni več...kam naj grem še pogledal..

clock-img

09.06.2008, 14:42

clock-img

Nikica

pencil-img

278

v deichman

clock-img

09.06.2008, 14:56

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

v e.leclercu sem jih tudi videla kak teden nazaj.

clock-img

09.06.2008, 14:58

clock-img

mojca75

pencil-img

1833

kolk pa pridejo/stanejo neoriginalne? kaj pa originalne? Sicer mi za miško tud na pamet ne pade da kupim originalne za 2 meseca.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

clock-img

09.06.2008, 15:03

clock-img

tančk

pencil-img

58

Originalne imam jaz in stanejo cca.40 €, za tamale pa cca. 30 €. Originalne kupiš v Supernovi, za neoriginal pa pojma nimam, kje.Lp

Moj fantek Nejc je moja zvezdica, moje vse.

clock-img

09.06.2008, 15:07

clock-img

Anonimen

Originalne so 30€, imajo jih v Hervisih, v trgovini Crocs v Supernovi, sicer pa fake Crockse dobis skoraj povsod - Mass, Deichman, Jello .. ma ni, da ni. Tudi Turbo Schuh jih ima. NEoriginalni stanejo 10€-12€ v Massu, ne vem tocno.

Moja sestra jih je v Gardalandu sicer kupila za 10€, pa so ful fajn - tamalmu se nic noga ne poti.

clock-img

09.06.2008, 15:23

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Kako pa zgledajo ti čevlji?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

09.06.2008, 15:33

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: zita

Zanima me, če je kdo v Ljubljani še kje zasledil crokse (ne original) št. 25? V Massu jih že zdavnej ni več...kam naj grem še pogledal..

jaz mam viška ene v tej številki, originalne, popolnoma nove, mary jane, čokoladne barve za 17 eur, ker je moja predraga tetka kupila mojemu mulčku ženske....če jih hoče katera user posted image

...vox populi...

clock-img

09.06.2008, 15:36

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

kolk pa pridejo/stanejo neoriginalne? kaj pa originalne? Sicer mi za miško tud na pamet ne pade da kupim originalne za 2 meseca.

V Škofji Loki na tržnici so po 5 evrov.

clock-img

09.06.2008, 15:43

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

v deichmanu so 7 evrov

clock-img

09.06.2008, 16:37

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Jst sem jih videla tudi za 6€. Meni se massovi zdijo za 15.€ dragi. Ima pa v Celju rossi sport full večjo izbiro barv kot hervis

clock-img

09.06.2008, 20:53

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Imajo tudi v la scarpa in papriki.

clock-img

09.06.2008, 21:10

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

Pa Jello tudi

clock-img

09.06.2008, 21:30

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Js sem jih malemu kupila danes v rossiju za 30€. Samo ni ne vem kako navdušen, jih skoz dol daje...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

16.06.2008, 13:59

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Na trgu v Ljubljani jih imajo za 10 EUR, vse velikosti, veliko barv in so super. Naša dva jih ful rada nosita.

LP; B

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

16.06.2008, 18:04

clock-img

Nadja_24

pencil-img

9

Jaz sem moji pikici kupila v Trstu za 6€ večbarvne. Full so fajn.user posted image

clock-img

16.06.2008, 18:23

clock-img

Anonimen

Drugace pa jih imajo na morju, na vsakem drugem "štantu"...user posted image

clock-img

16.06.2008, 20:36

clock-img

Salja

pencil-img

283

Trgovina  kjer imajo safran čevlje, sem v petek kupla 24 pa dala 6,30eur, danes, še šla po ene pa je vse razprodano.Nevem ti svetovat ker sem sama iskala kot norauser posted image user posted image

Niti slučajno me ne moreš prestrašiti....Imam otroka!

clock-img

17.06.2008, 06:29

clock-img

zima07

pencil-img

869

Ne želim se s komerkoli kregat-ampak jaz nosim crocse že več kot 2 leti (imam tako službo, da jih imam cel dan obute) in lansko leto sem slučajno dobila še ene neoriginalne....Razlika je očitna (material, občutek na nogi-fake-ice so me ožulile, predvsem pa DRSIJO..); Po mojem se tudi za nekaj mesecev kvalitetne hoje splača kupit originalne...

...Samo moja izkušnja...

clock-img

17.06.2008, 13:44

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

IZVIRNO SPOROČILO: zima07

Ne želim se s komerkoli kregat-ampak jaz nosim crocse že več kot 2 leti (imam tako službo, da jih imam cel dan obute) in lansko leto sem slučajno dobila še ene neoriginalne....Razlika je očitna (material, občutek na nogi-fake-ice so me ožulile, predvsem pa DRSIJO..); Po mojem se tudi za nekaj mesecev kvalitetne hoje splača kupit originalne...

...Samo moja izkušnja...

Moje so fake, pa niti ne drsijo, niti se mi noga ne poti, niti me niso ožulile. Enako je pri možu in pri obeh otrocih, pa imamo vsi neke druge firme.

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

17.06.2008, 13:54

clock-img

zima07

pencil-img

869

IZVIRNO SPOROČILO: Bejba

Moje so fake, pa niti ne drsijo, niti se mi noga ne poti, niti me niso ožulile. Enako je pri možu in pri obeh otrocih, pa imamo vsi neke druge firme.

...potem je pa očitno tudi od neoriginalnih odvisno, katere firme so user posted image ...

clock-img

17.06.2008, 18:22

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Mi smo se vsi obuli na kramarskem za 5 ali 6 evrov po paru. Pa so super, nič ne drsijo, noga se nič ne poti, tamali pa je tako navdušen, da jih ima zaenkrat kar za po stanovanju, ker je zunaj itak sam dež. Še na misel mi ne pride, da bi kupila original. Sicer pa kakor komu paše.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem