writing-img

kje kupiti hihijenske hlačke

clock-img

18.02.2006, 18:44

clock-img

Anonimen

Ne vem, če sem na pravem forumu, ker sem tu bolj nova, venda pa me zanima keje je to reč možno kupiti. user posted image  imam tako močno, da mi vse premoči in to dobro vemo ni nič prijetno.
Punce hvala vam za vašo pomoč

clock-img

18.02.2006, 19:05

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Sodelavka je imela prav tako velike probleme z M, hlačke je dobila v Tkanini, tam, kjer prodajajo spodnje perilo. Je že nekaj let od tega, nevem, kako je danes s temuser posted image . Ona je bila v bistvu kar boga, je bila skoraj vsak mesec po par dni na bolniški zaradi tega.

Upam, da rešiš težavicouser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

18.02.2006, 19:25

clock-img

Anonimen

Am... user posted image  Res se nočem norce delat, sam da nisi ti misla higijenske hlačke, ne pa HIHIjenske? user posted image  

clock-img

18.02.2006, 19:36

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Kaj pa je sedaj to? A imamo zopet polite tipkovniceuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2006, 19:41

clock-img

Anonimen

Po moje kakšen Sanolabor ali Medisan. Če imaš Medvode kje v bližini, je tudi v Mercatorjevem (nekdaj Loka) centru ena trgovina, kjer so reklamirali, da imajo tiste mrežaste hlačke (ki jih dajejo v porodnišnici). Najbrž imajo potem tudi te higienske.

clock-img

18.02.2006, 21:26

clock-img

FRAČAFELA

pencil-img

111

Oprostite, ker sprašujem kot iz Lune, ampak kaj pa so to higienske hlačke?A to je namesto vložkov, da so kar cele hlačke...ne se smejat...ampak tko približno kot plenica???user posted image user posted image
Me pa zanima a so tut Ok, za uporabo po porodu namesto mrežastih, ki so za en k****user posted image

Ja no človek vsega ne ve no...

clock-img

18.02.2006, 23:15

clock-img

Anonimen

To so take elastične spodnje hlače, ki imajo med nogami nepremočljivo platno ali folijo ali nekaj takega.

clock-img

19.02.2006, 18:21

clock-img

india

pencil-img

5342

Kolikor vem, se je včasih to dobilo v lekarni, po mojem pa bi to morale imeti tudi vse trgovine,ki prodajajo pripomočke ( Sanolabor, Diafit MB,..)

clock-img

20.02.2006, 07:24

clock-img

AnBan

pencil-img

775

Nama v Šk. Loki (mogoče tudi v LJ).

clock-img

20.02.2006, 12:45

clock-img

naniplus4

pencil-img

164

Imeli so jih tudi v Muellerju. Bilizu vložkov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem