writing-img

kje kupujete posteljnino?

clock-img

26.07.2007, 14:35

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

predvsem za punčke, me zanima; za večjo posteljo. Torej, da je bolj roza, pa ne astronomsko dragauser posted image

hvala user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

26.07.2007, 14:37

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

v Ikei, ampak jst namenoma ne kupim roza, mam raje take z kakšnimi bibicami in podobno. Iza se rada pogovarja z njimi zjutraj, ko se zbudiuser posted image

lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

26.07.2007, 15:23

clock-img

Anonimen

Tudi Ikea.

clock-img

26.07.2007, 15:42

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Jaz sem jo nazadnje kupila v merkatorju. Bile so lepih živih barv in so prijetne na otip kljub temu, da so platnene. Res sem zadovoljna z nakupom, pa še drage niso bile.

clock-img

26.07.2007, 19:01

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Jst sem za našga kupila kar v Interšparu

clock-img

26.07.2007, 20:51

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Kupila blago in dala naret.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

26.07.2007, 22:03

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

spet ne vem, kako se reče trgovini user posted image  v glavnem, nahaja se v city parku v CELJU (v pritličju, kjer imajo tudi preproge, brisače ipd.)...imajo zelo veliko izbiro otroških posteljnin, večina iz risank, diznijevih (vse barbi varjante od motovilke do labodjega jezera, mojster miha, avtomobile, ma res vse živo)...cena ni pretirana (od 20 do 30 eurov nekje), so pa bombažne

yeah, thats me ;)

clock-img

27.07.2007, 07:42

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Prevleke za jogi sem kupila v Leclerc-u, za vse ostalo pa sem kupila blago in kar sama sesila (pride kaksen trenutek, ko se mi lusta in imam cas tudi za kaj takega ja).

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

27.07.2007, 13:18

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

hvala punce; sem šla gledat na stran od Ikee in imajo res lepe posteljnine; tak da po dopustu gremo v nabavo (še itak po posteljo).

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem