writing-img

kje najdem izračun?

clock-img

28.01.2009, 12:46

clock-img

nutela

pencil-img

306

Ali katera ve kje si lahko naredim informativni izračun za dohodnino, da bi videla ali dam jaz ali partner otroka pod vzdrževane družinske člane.

Sem šla na dursovo stran pa se je treba prijavit in imet certifikat in bla bla bla... kar mi ni uspelo.

Je še kakšna druga stran, kjer bi to šlo enostavneje?

Že vnaprej hvala vsemuser posted image

clock-img

28.01.2009, 12:48

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

http://www.durs.gov.si/si/aktualno/dohodnina_2008/

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

28.01.2009, 13:39

clock-img

talika81

pencil-img

2233

http://www.dohodnina.com/media/datoteke/doh2007b.xlt

tu je sicer za leto 2007, ampak mislilm, da za fizične osebe ni blo nobenih sprememb glede dohodnine. tako da lajko uporabiš kr ta izračun, kot informativno ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

28.01.2009, 14:10

clock-img

nena m

pencil-img

286

Seveda so bile spremembe od leta 2007 - v višini olajšav. Tako, da je potrebno uporabiti izračun za leto 2008.

clock-img

28.01.2009, 14:15

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: nutela

Ali katera ve kje si lahko naredim informativni izračun za dohodnino, da bi videla ali dam jaz ali partner otroka pod vzdrževane družinske člane.

Sem šla na dursovo stran pa se je treba prijavit in imet certifikat in bla bla bla... kar mi ni uspelo.

Je še kakšna druga stran, kjer bi to šlo enostavneje?

Že vnaprej hvala vsemuser posted image

Ni treba imeti certifikata.....všasih samo malo šteka.....ko se ti pojavi okno za certifikat malo počakaj....ali pa klikni ok.....če pa še ne dela pa poskusi pozneje.....

Uporabiti pa moraš obezno testni izračun za 2008, ker so olajšave vsako letu drugačne......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni