writing-img

kje naročiti koledar?

clock-img

09.12.2008, 18:10

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Kje ste naročile koledarje z vašimi slikami? Jaz sem jih lani pri DM, pa so kar majhni.

clock-img

09.12.2008, 18:44

clock-img

Anonimen

Sem jih vidla v Foto .......studijih.Lepe.Precej velik pride 10 evrov potem pa so še manjši in cenejšiuser posted image

clock-img

09.12.2008, 18:45

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Kateri Foto studio?

clock-img

09.12.2008, 18:50

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

za darila sem jih dala delat v DM-u, pa so mi bli fajn... samo se niti približno zdej ne spomnim cene, ker je zdej že celo leto naokoli

clock-img

09.12.2008, 18:50

clock-img

Anonimen

Jah ne vem ,teli,kamor neseš slike razvijat al pa se slikat za osebno.

clock-img

10.12.2008, 09:42

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Pošta slovenije- koledar naročilo

Odtipkaj in naroči. Naši so fenomenalni, ta veliki na črni podlagi, papir svetleč, grafika čudovita, dobii v treh dneh od naročila. Ena velika slika je na sredini in spodaj tri manjšeuser posted image user posted image user posted image Kaj tako lepega še nisem videla.

clock-img

10.12.2008, 10:30

clock-img

memole80

pencil-img

480

MI smo naročili pri Digi fot-u. www.digifot.com

Koledarji so zelo kvalitetni in zeeeeelo hitro narejeni. Mi smo jih dobili v roku 2 dni!!! Cena pa je 14 EUR za A4 format. Lahko pa izbiraš različne formate.

clock-img

10.12.2008, 10:30

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Pošta slovenije- koledar naročilo

Odtipkaj in naroči. Naši so fenomenalni, ta veliki na črni podlagi, papir svetleč, grafika čudovita, dobii v treh dneh od naročila. Ena velika slika je na sredini in spodaj tri manjšeuser posted image user posted image user posted image Kaj tako lepega še nisem videla.

A lahko daš, prosim, link.
Sem bila zdaj na njihovi strani, pa nikjer ne najdem povezave za naročilo koledarja. user posted image  user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

10.12.2008, 10:31

clock-img

memole80

pencil-img

480

IZVIRNO SPOROČILO: memole80

MI smo naročili pri Digi fot-u. www.digifot.com

Koledarji so zelo kvalitetni in zeeeeelo hitro narejeni. Mi smo jih dobili v roku 2 dni!!! Cena pa je 14 EUR za A4 format. Lahko pa izbiraš različne formate.

Seveda moraš naložiti program. Koledar lahko urediš na veliko načinov. Lahko izbiraš ozadja med obstoječimi, ali pa dodaš svoje. V bistvu je lahko vsaka stran drugačna. Fenomenalen program in servis!!!

clock-img

10.12.2008, 11:11

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Mi smo ga naročili v Foto tabor.

clock-img

10.12.2008, 12:04

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

Evo, jaz sem jih ravnokar dobila user posted image in so res luštni.

Naročila sem jih v DigiFot-u. V soboto zvečer sem koledar poslala preko interneta, v ponedeljek so mi sporočili, da so začeli z izdelavo, včeraj so mi sporočili, da so jih že poslali, danes mi je pa poštar pozvonil user posted image

Za 3 koledarje velikosti A4 sem plačala (skupaj s poštnino) 44,50 €.

Drugo leto bom pa verjetno naredila kar koledar v velikosti A3.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni