writing-img

kje nedeljsko kosilo-MB?

clock-img

02.12.2005, 11:28

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Haj!

Mariborčanke, ali veste za kako v redu gostilno v MB in okolici, za nedeljsko kosilo z meniji pa ne z visoko letečimi cenami???

Hvala tisočkrat za idejeuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

02.12.2005, 13:34

clock-img

Andra

pencil-img

825

Mi gremo dostikrat v Framski hram, kjer imajo zelo dobro papico. Cena nedeljskega kosila je 1600 SIT in je vredna tega denarja. Juho prinesejo v jušniku, glavno jed ti servirajo, solato si nabereš sam iz solatnega bara. Na koncu še sladivca. Nam je všeč.

clock-img

02.12.2005, 13:58

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Midva greva pa dostkrat v Hoče, v picerijo, kjer majo tud ogromno drugih jedi in cene so zelo ugodne. Al pa v Slivnico. Ne morem se spomnit kako je tista gostilna. Na levi strani je, ob cesti, takoj ko prideš v Slivnico iz Mariborske strani. Imajo pa res zelo dobro hrano.

Pozdravček user posted image

clock-img

02.12.2005, 14:48

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Meni je trenutno najboljši Kostanj v Račah (ker pač moj user posted image  dela tam), cene so nizke-meni od 1090 do 1390 sit. Drugače pa ima Framski hram tud zelo dobro hrano, sicer dražje, ampak dobro. Pa Ivanov hram v Staršah ima tudi zelo dobro, samo za cene se pa ne spomnim-nisem nikoli jaz plačalauser posted image  Pa mislim, da imajo sedaj že skoraj povsod dobo hrano, tako da kamor greš, boš zadovoljnauser posted image

clock-img

02.12.2005, 17:03

clock-img

Metuljčica04

pencil-img

197

Vila Rustica (tabor),Stara lipa(radvanje),La piceta(hoče),Ribičija.

L.p.!user posted image

clock-img

02.12.2005, 17:27

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Zelo dobra nedeljska kosila imaš v Cerkvenjaku Pri Antonu (pohval vredna gostilna s postrežbo, količino in cenami), ali pa gostilna Švarc v Radehovi (cesta Lenart-Ptuj), pa Kramberger v Pernici (tudi enkratno) in Šiker v Močni (ta je cenovno malo bolj med višjimi, postrežba pa enkratna).

< Sporočilo je popravil NR -- 2.12.2005 17:29:50 >

clock-img

03.12.2005, 08:30

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Hoj!

Nam je glavni kriterij za izbiro trenutno to, da imajo kakšen tirp-trap in hrano primerno za otroke. Recimo Šiker nam je zelo všeč.  Pozimi ponavadi združimo s sankanjem ali sprehodom na Pohorju, jemo pri Veroniki, na bivšem Železničarskem domu ali pa v Mariborski koči. Všeč nam je tudi hrana v Via mali na Pobrežju - švicarska kuhinja, nimajo pa otroških stolčkov.

p.s.
Se vidimo 17.12.?

lp

clock-img

05.12.2005, 11:43

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Hvala punce za ideje!

Smo šli v Framski hram, pa ni bilo slabo.

al1, nič ne vem o tem datumu user posted image , se pa bom potrudila, verjetno dobim kakšno povabilo?????

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

05.12.2005, 16:17

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

RAINBOW -pojdi na forum skuponost RR in potem na srečanja- pa poglej kje je vabilo za štajerke in se kar prijavi
user posted image

mi smo bili zelo zadovoljni v Frajgrabi in Vnukecu

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem