cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kje se kopati na Bledu

clock-img

15.08.2009, 23:17

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

imam dva mala otročka, pa bi jo radi malo mahnili na Bled. Videla sem, da je edino javno kopališče Grajsko, zanima pa me, a se je možno kopat tudi kje drugje, kjer je lepo.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

15.08.2009, 23:19

clock-img

benika

pencil-img

7793

Lahko se kopate še v Zaki (na drugem koncu jezera) ali pa v mali Zaki (tam kjer je veslaški center). Drugje kopanje ni dovoljeno.

Ampak jaz osebno ti priporočam Bohinj.

clock-img

15.08.2009, 23:19

clock-img

Anonimen

Kopajo se tudi ob cesti, ki pelje naprej proti Bohinjskemu jezeru...Kako se rece in ce je lepo za kopanje, pa ne vem.

clock-img

15.08.2009, 23:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Se boljsa ideja user posted image user posted image

clock-img

15.08.2009, 23:21

clock-img

benika

pencil-img

7793

Ja, v Mlinem je to. Ampak tam ni fajn, je tik ob glavni cesti.

clock-img

16.08.2009, 09:05

clock-img

miapia

pencil-img

1748

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Se boljsa ideja user posted image user posted image

Tudi jaz sem za Bohinj. Sem se kopala Na Bledu enkrat in edinkrat, ker mi zelo smrdi. Še ko prideš iz vode, smrdiš. Bohinj je pa bolj pretočen in tam mi je ful fajn, ker je voda čistejša.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

16.08.2009, 09:58

clock-img

naja17

pencil-img

2696

kje se kopati na Bledu

Nikjer... Raje Bohinj ali Šobec... V Bled gre vsa kanalizacija, umazan je, smrdi... Bohinj je veliko bolje, Šobec vsako leto spraznejo, spucajo in na novo napolnejo....

clock-img

16.08.2009, 11:32

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

ma, pridemo z Dolenjske, itak je za mala2 že do Bleda dolga vožnja, pa se nam ne da potegnit še do Bohinja. Čeprav se strinjam, da je tam dosti lepše.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

16.08.2009, 11:34

clock-img

benika

pencil-img

7793

Pa potem se raje ustavite na Šobcu. Je kak km pred Bledom, tam se nakopate, potem greste pa še vedno lahko na kremšnito.

clock-img

16.08.2009, 11:35

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Pripravi se na to, da boš od Nakla naprej v počasni koloni. Gužva je neverjetna, zato bi se na tvojem mestu odpravila kam drugam. V bližini imaš kar nekaj toplic, pa mislim, da bi bila boljša izbira.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

16.08.2009, 22:33

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

naj povem, da smo se vseeno odločili za Bohinj user posted image , popoldne smo šli pa še na Bled na špancir in kremšnito: bilo je super user posted image .

cmokec: toplice smo že obdelali, pa smo si zaželeli malo spremembe user posted image

clock-img

22.08.2009, 20:34

clock-img

katipi

pencil-img

937

Kaj ni v Bohinju premrzlo za kopanje? Jaz večkrat pogledam na teletextu, koliko stopinj ima jezero, pa je največ 21 stopinj. Tudi mi bi šli, ker nam je tam zelo lepo, pa ravno zaradi temperature vode ne gremo.user posted image

clock-img

23.08.2009, 08:35

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Bohinjsko jezero ima te dni sigurno več kot 21*.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

23.08.2009, 09:10

clock-img

Anonimen

Kaj ni v Bohinju premrzlo za kopanje?

Glede na to, koliko ljudi se kopa v tem casu, ziher ne.

clock-img

23.08.2009, 09:32

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Kaj ni v Bohinju premrzlo za kopanje?

Glede na to, koliko ljudi se kopa v tem casu, ziher ne.

sploh ne. jaz sem bila v četrtek prav presenečena, kako topla je voda v Bohinjskem jezeruuser posted image

...vox populi...

clock-img

26.08.2009, 11:03

clock-img

norge

pencil-img

377

O, Rija mi smo bli pa tud v četrtek v Bohinjuuser posted image . Blo je super, voda odlična!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem