writing-img

kje v MB nahrbtniki za nošenje otroka?

clock-img

07.02.2006, 10:55

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

v BC sem našla Chicco varjanto (za 15000 pa nekaj pod 10000 sit) pa bebe confort yooky in piloo (oba po 15000 sit), v iglu šport imajo Ferrino (okoli 28000 sit - popust) in v cityju Maya maya (tudi okoli 28000 sit - popust 10%).

Kje naj najdem še kaj kvalitetnega? vaude ali deuter npr.? kje je še kakšna trgovina z gorsko opremo ali kaj podobnega (v elanu nimajo nič)?

yeah, thats me ;)

clock-img

07.02.2006, 16:25

clock-img

cicido

pencil-img

302

A ga se nisi kupila. V maya-mayi mi je prodajalka rekla, da bo mogoce akcija -30% za prednarocila. Poklic in vprasi. Drgac pa kontaktiraj Bostjana za ostala dva.

clock-img

07.02.2006, 17:33

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Za Maribor se spomnim le še Promontanine podružnice, bivše Terra planinske trgovine:

TRGOVINA MARIBOR, Partizanska 13a, 2000 MARIBOR, telefon: 02/25 00 966

Delovni čas: od 9h do 19h; sobota od 9h do 13h

clock-img

07.02.2006, 17:41

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

ja, sem kontaktirala boštjana, ki mi je seveda prijazno vse lepo razložil, ampak kje v MB to prodajajo pa tudi on ne ve...jaz bi pa vseeno rada prej videla, kako izgledata še tista dva primerka...maya maya sem videla in ferrino...mah kompliciram tu mač vem  user posted image  ampak me tule okoli vsi nazaj držijo, češ da ne rabim nahrbtnika za tako ceno user posted image  zdaj pa gledam in primerjam ostale možnosti in popuste...pa če bo slučajno kje kakšen rabljen naprodaj, da vem kako izgleda user posted image

yeah, thats me ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem