writing-img

kje varčujete za vaše otroke?

clock-img

23.07.2007, 10:33

clock-img

mihana

pencil-img

100

do sedaj smo imeli kar v banki....pa mi je kolegica rekla da to nič ne dobiš kaj veliko..da se bolj splača po stebrih in fond policah...

kje pa vi varčujete za prihodnost vaših otrok npr. za šolnino in podobno? Kje se splača?

lp

clock-img

23.07.2007, 10:36

clock-img

Anonimen

vsak mesec jima plačujeva zavarovanje Junior pri triglavu, kar pa še sprot akk denar dobita gre pa v sklade

clock-img

23.07.2007, 10:53

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

ZM zlati ključek do 18 pol pa bom dala ven na rentno meečno izplačevanje.
Za oba plačujem mesečno 58€. Ven bosta dobila cca. 1.500.000 (bivših) sit.
Je pa to življenjski zavarovanje (nezgodno + rentno).

Imata pa še svojo knjižico na katero jima nalagava denar do 18 leta-razni r.d. od rojstva naprej u glavnem.

Jaz sem računala da bi mogla pri 18. letih imeti vsak cca. 3  mio (bivših sit), kar mislim d aje lepa popotnica za vstop v odrasli svet. če bosta znala varčevati in delati bosta lahko imela mnogo več tudi v nekoč našem bodoče podjetju (čez cca 6 let), kjer bosta lahko delala vsak prosti trenutek, s čimer bi lahko imela pri 18 letih 3 x toliko denarja (če bi tako hotela)  Ampak to je še vse-ČE BOuser posted image  Jaz upam dauser posted image

clock-img

23.07.2007, 11:04

clock-img

srki

pencil-img

9222

Kar pri navadnem varčevalnem računu na banki. Nič v skladih, fondih,....

clock-img

23.07.2007, 11:21

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

nikjer, ker kaj bi nam pa potem ostalo. sama dva kolikor prišparamo bomo imeli, ker sedaj bomo začeli gradit hišo. otrok ko bo bil večji, če bo kaj dobil za roj. dan pa bomo dali na varčevanje- kam?!BOMO TAKRAT RAZMIŠLJALI

clock-img

23.07.2007, 11:51

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Zavarovalnica, skladi in nepremičnine.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

23.07.2007, 12:58

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

za zdaj imata vsak svoj NLB sklad po 50 EUR mesečno, kaj bo pa naprej, pa še ne vem. vsekakor je nujno varčevati vsaj malenkost.

da nam bo potem laže dati otrokom popotnico za življenje.

iz malega zraste veliko

clock-img

23.07.2007, 13:01

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Moj ima pri Medvešek-Pušnik odprt MP Global -> odvisno od meseca, mu dam gor nekje od 30-70€; otroški dodatek, če dajo kaj babice, pa v šparovček cel mesec mečem 1,2,5cent-e, ter jih konec meseca nesem kolegici, ki dela v gostinjstvu in mi da €, tisto pa zopet nakažem na sklad.

clock-img

23.07.2007, 13:31

clock-img

Putka

pencil-img

3105

V Generaliju ima fond polico, se pravi naložbeni skladi.

clock-img

23.07.2007, 22:26

clock-img

petra81

pencil-img

733

Mene pa zanimajo bolj podrobno ti skladi in fond police! Kako to zgleda na splošno, pa za otroka mislim in če bi slučajno kaj viška imela kam naj naložim, da bi imela še več viškauser posted image !!

Če se katera spozna in mi lahko pomaga, bom zelo vesela, lahko tudi na zs, če se ne bi radi izpostavljali!!

Hvala

Petra

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem