cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

klicni center

clock-img

06.05.2008, 08:38

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Kako zgleda delo v takem centru?Je to v treh smenah?dela kdo od vas v tem poslu?

clock-img

06.05.2008, 11:20

clock-img

Perunika

pencil-img

171

Sama sem kot študentka delala v enem od klicnih centrov v Lj. Delalo se je v glavnem dopoldne od 7:30 do 13:30, ker se je v glavnem klicalo v podjetja (prodaja), popoldne smo delali le, če je šlo za kakšno anketo in smo delali od 13:30 do 19.00. Odvisno je za kakšno vrsto klicnega centra gre ali gre za raziskave javnega mnenja (ankete) ali gre za telefonsko prodajo.

clock-img

06.05.2008, 14:57

clock-img

Anonimen

Jaz delam v klicnem centru. Naše delo je 3-izmensko. Kako to izgleda? Ojej. user posted image

clock-img

06.05.2008, 19:10

clock-img

BABY LOVE

pencil-img

47

Jaz delam v klicnem centru in moram povedati, da si boljše službe ne bi znala predstavljati. Je pa res, da stranke kličejo nas ne me njih. Delovni čas pa imamo od pon. do pet. od 8.00-20.00 in v soboto od 8.00-14.00, stem da delam samo dve soboti v mesecu. Delam pa samo 6 ur dnevno. Skratka naša ekipa je full fajn in te službe ne bi zamenjala za drugo. Pa še plača je kar super. user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.05.2008, 19:14

clock-img

Anonimen

Je pa res, da stranke kličejo nas ne me njih.

Potem takem tudi jaz delam v klicnem centru.user posted image  Kličejo me le, ko imajo probleme s programom.user posted image

clock-img

07.05.2008, 06:40

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Hvala.Kakšna je pa  plača?Sicer  gre za kartično poslovanje (denarne zadeve).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem