cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

klima,mansarda in 1 leto star otrok

clock-img

19.06.2008, 22:56

clock-img

ninaintomaz1

pencil-img

51

pozdravljene,ali imate prižgano klimo in na koliko stopinj jo naštimate?mene prepričujejo da klima ni zdrava ampak mi ne moremo živeti v savni ko so stopinje 30 ali več.

clock-img

19.06.2008, 22:59

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Celo zimo smo se greli s klimo in poleti jo seveda prižgemo, kadar je tako vroče. Te novejše klime niso nevarne.

clock-img

19.06.2008, 23:16

clock-img

Tende

pencil-img

96

Jaz jo po potrebi prižgem, ko sva zunaj jo dam na full in na 16 stopij, da se fino shladi, ko se vrneva, pa jo ugasnem. Drugače pa imamo naštimano nekje okoli 20 stopinj, pa pazim, da ne piha po mali - imamo stropno klimo na hodniku za celo stanovanje.

clock-img

20.06.2008, 00:15

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

seveda jo bomo uporabljali ko bo vroče! ma po moje max na 25°C. 

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

20.06.2008, 08:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.06.2008, 08:46

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Klima je čisto v redu stvar, če se upošteva več stvari:
Ne sme pihati direktno v uporabnika
Mora biti vzdrževana
Ne sme biti prevelika temperaturna razlika na zunanjo temperaturo, mislim, da je max 8 stopinj.

Tako da ohlajanje stanovanja na 20 stopinj, ko je zunaj 35, ni priporočljivo, četudi je potem klima ugasnjena. Raje skozi po malem ohlajaj in vzdržuj primerno razliko.

clock-img

20.06.2008, 09:32

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Naša buca je stara le en mesec in tudi imamo stanovanje na podstrešju, vendar vklopimo klimo le ko male ni v sobi, da se ohladi, pol pa izklopimo. Kolikor je meni znano ne sme biti več kot 3-4 stopinje razlike in kot pravijo, ne sme po tebi oz. otroku pihat. Ravnaj previdno, saj veš da klima lahko škoduje odraslemu, kaj šele malemu otroku.

clock-img

20.06.2008, 22:39

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Naša buca je stara le en mesec in tudi imamo stanovanje na podstrešju, vendar vklopimo klimo le ko male ni v sobi, da se ohladi, pol pa izklopimo. Kolikor je meni znano ne sme biti več kot 3-4 stopinje razlike in kot pravijo, ne sme po tebi oz. otroku pihat. Ravnaj previdno, saj veš da klima lahko škoduje odraslemu, kaj šele malemu otroku.

Ja, pravijo 4 stopinje, po mojih izkušnjah tudi 6 stopinj ni panike. Več pa nisem prakticirala. Torej, če je zunaj 35, bo notri max. 29, kar je tudi vroče, vendar se da živet. Še vedno je boljše kot brez, so pa nekateri pametni in si v stanovanju zimo naredijo, zunaj pa poletje. In pol ni čudno, da zbolijo...

clock-img

21.06.2008, 10:37

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Pri nas pa klima skoraj cel dan laufa. Imam pa bolj ali manj naštimano ne na hlajenje, ampak samo na razvlaževanje in je res super. Prehladil se ni še nihče.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

21.06.2008, 22:43

clock-img

ninaintomaz1

pencil-img

51

hvala za vase odgovore upam da nam bo čim manj vroče,pozdrav vsem

clock-img

21.06.2008, 23:02

clock-img

Anonimen

Klimo imamo naštimano nekje na 25 ali 26°C, stem da ne nikoli ne piha direktno v user posted image . Ali pa gremo vsi skupaj v drug prostor, ta čas pa klima bolj na polno laufa v dnevni, ko pridemo nazaj, pa damo spet na manj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem