writing-img

klimatska naprava

clock-img

10.04.2013, 10:45

clock-img

klavdika

pencil-img

35

Imam eno vprašanje, pa se mi zdi, da je vas je tle še največ in upam da se bo kdo najdu da mi pomaga. Zadeva je sledeča, namen imava kupiti klimatsko napravo za stanovanje in bi jo uporabljala izključno samo za hlajenje, za ogrevanje je ne potrebujemo, sedaj pa me zanima ali kupit navadno ali invertersko, zanima me če ima katera bilo katero doma, če mi lahko mal pove kako je zadovoljna in kira firma je ugodna in dobra hkrati. V bistvu rabim mal izkušenj kako ste zadovoljne.

clock-img

10.04.2013, 10:48

clock-img

noranate

pencil-img

2143

NO, se pridružujem vprašanju. user posted image Mi je pa eden serviser razlagal, da je inverterska boljša, kar se tiče same porabe. Sedaj pa prosim....vaše izkušnje....user posted image

clock-img

10.04.2013, 10:51

clock-img

enea

pencil-img

2440

imava invertersko od Dajkin, ni mi žal, je ena med najboljšimi na tržišču, cena je pa glih nekje tam kot, če bi kupila samo za hlajenje,.. ni razlike niti 100€ ( bilo takrat, ko smo jo kupovali), moja mama jo ima samo za hlajenje,( zdaj ne vem katere firme ima, mislim da panasonic, pa nisem ziher) tudi invertersko, je tudi zadovoljna za tisto kar jo rabi,...

Midva imava TOLE

< Sporočilo je popravil enea -- 10.4.2013 10:57:51 >

clock-img

10.04.2013, 11:59

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

mi tudi imamo invetersko od Elektroluxa in je zakon...

clock-img

10.04.2013, 12:04

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

jaz pa ne vem katero imamo in je tudi zakonuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem