writing-img

klopi

clock-img

18.05.2006, 11:22

clock-img

metaa

pencil-img

208

Drug teden imamo piknik na jasi v gozdu, pa me zanima, kako naj 15-mesečnico in pa 2-mesečnega dojenčka obvarujem  pred piki klopov. A vsaj tavelko lahko namažem in  s čim?
Itak da jo bom doma natančno pregledala, ampak zanima me preventiva?
LP vsem!

clock-img

18.05.2006, 11:39

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Jaz bi oba namazala, in sicer je zelo dobra "krema" od Justa, ki preverjeno deluje. Pa še otroček lahko poliže in ne škoduje, ker je vse naravno.

clock-img

18.05.2006, 11:44

clock-img

piškotka

pencil-img

149

IZVIRNO SPOROČILO: anitaz

Jaz bi oba namazala, in sicer je zelo dobra "krema" od Justa, ki preverjeno deluje. Pa še otroček lahko poliže in ne škoduje, ker je vse naravno.

Kje se dobi ta krema? In kako se izgovori, ko bom vprašala zanjo (govori kao što pišeš ali Đast) da ne bom izpadla budala?

clock-img

18.05.2006, 11:47

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Edino pri zastopniku, žal. Lahko posredujem njeno telefonsko, pa se dogovorita. Jaz rečem tko kot se napiše: just...eni pa đast user posted image ....Je pa reees super zadevca! Drugače je to kao faktor 2 za sončenje, v  spreju, samp je tudi proti klopom in komarjem. Ni pa zdej to faktor proti soncu za otročke....tisto imajo potem nekaj drugega, pa spodaj pod ta sprej namažeš.

clock-img

18.05.2006, 11:51

clock-img

piškotka

pencil-img

149

Ja, potem pa prosim za številko in kolk je cena?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem