writing-img

kmalu služba,prosim nasvete

clock-img

15.10.2008, 14:49

clock-img

lotty4

pencil-img

402

Pozdravljene

Ker decembra nastopim  službo in me vse skupaj full skrbi mi prosim mal pomagajte. Delala bom po štiri ure, imela bom polovično plačo in ker v prihodnosti mislim šeenkrat zanosit bom potem baje imela še polovično porodniško. Že sedaj jo imam tako malo, pa če dam še to na pol jo bo vsega skupaj dobrih 200 evrov. Vem da je bolje kot nič sam že tako jo težko rinemo skozi mesec potem bo še slabše. Delam pa pri zasebniku in se da marskej zment sam ne vem kaj, da bi bilo čimboljš zame?
Pa še to me zanima, ker sem bila pred porodniško na bolniški, sedaj sem do decembra na porodniški, kako je z dopustom? A ga moram porabit takoj oz. do kdaj ga moram porabit?
A me lahko šef vrže na kakšno finto, glede na to da se danes dogaja vse mogoče?
Če katera kaj od tega ve naj mi pomaga?
In če sem falila forum me usmerte še kam drugam.

Hvala

clock-img

15.10.2008, 18:52

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Za porodniško upoštevajo zadnjih 12 plač. Tudi sama grem decembra nazaj v službo, sam sem že šefici povedala, da bom pokoristila še 10 dni letos, ostalo bom prenesla v naslednje leto. Glede dopusta se zmeni z nadrejenim.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem