cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

knex

clock-img

12.10.2008, 19:28

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

A kdo ve kje to kupiti? To je podobno kot Lego kocke, če sem pravo našla. Moj sin je popolnoma navdušen nad njimi iz vrtca in bi jih želel imeti

hvala!

clock-img

12.10.2008, 19:56

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Po moje nikjer. Vsaj kolikor vem. Ker je bil naš rudsi čisto navdušen iz vrtca, pa sem vzgojiteljice spraševala, kjer se da to kupiti, pa so nekaj rekle, da je to samo neka grositična prodaja za vrtce pa tako...tako da potem sploh nisem naprej iskala, ampak se je s tem pač igral v vrtcu, doma pa z drugim.

clock-img

12.10.2008, 20:00

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

volga, hvala. Saj meni je to tudi všeč, da se v vrtcu moti z enim, doma pa z drugim...Ampak kaj ko čepi samo med traktorji in priključkiuser posted image  Končno 
je našel še nekaj kar mu je poleg kmetijske in transportne mehanizacije všeč

clock-img

12.10.2008, 20:01

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

volga, hvala. Saj meni je to tudi všeč, da se v vrtcu moti z enim, doma pa z drugim...Ampak kaj ko čepi samo med traktorji in priključkiuser posted image  Končno 
je našel še nekaj kar mu je poleg kmetijske in transportne mehanizacije všeč

Ja, razumem, smo če ni, pač ni.

clock-img

12.10.2008, 20:07

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

Ja, itaq! Baje da se dobijo po ebayu. Bom videla, morda ga bo pa celo minilouser posted image

clock-img

12.10.2008, 20:14

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

http://www.knexusergroup.org.uk/acatalog/knex-shop.html

in ebay ima neke knex zadeve..

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 12.10.2008 20:17:03 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem