writing-img

knjiga: NARAVNO IN ZANESLJIVO

clock-img

21.07.2010, 10:14

clock-img

naty09

pencil-img

26

Pozdravljene! Upam, da ste lepo, da nekatere uživate v dopusti, da tiste ki ste že prišle iz dopusta ste spočite in da se tiste, ki še greste veselo veselite.
Zanima me, ali si je katera prebrala knjigo : NARAVNO IN ZANESLJIVO. Jaz sem knjigo drugače naročila... jo imam doma, pa me zanima še vaše mnenje o tej knjigi v kolikor jo je katera prebrala.

Lep sončen dan! :)
user posted image

clock-img

21.07.2010, 22:17

clock-img

naty09

pencil-img

26

Vidim, da ni tema interesantna :) Katere knjige pa kej prebirate o teh stvareh?

clock-img

22.07.2010, 19:08

clock-img

T3JK4

pencil-img

91

Pozdravljena naty09.

O tej knjigi je bilo že kar nekaj napisanega... Zdaj pa se res ne spomnim, če sem vse to prebrala na tem forumu.

Jaz tudi imam knjigo. Res je stara (sploh nisem vedela, da obstajajo ponatisi - naša knjižnica jo je dala v odpis, pa sem ravno takrat hodila okoli user posted image ), ampak so stvari dobro napisane. Sploh za nas, ko nas mame niso o teh metodah nič naučile oz. so rekle, da je vsak izcedek že vnetje (bila pa ovulacijska sluz user posted image ). Skratka, lahko le pohvalim to knjigo. Meni je zelo pomagala, da sem lahko svoji G predstavila svojo temperaturne krivulje in odsotnost O.

Kako si pa ti zadovoljna s knjigo?

clock-img

23.07.2010, 23:08

clock-img

naty09

pencil-img

26

Hojla. Ja, hvala za komentarček na temo :) Lej, knjigo sem šele sedaj dobila - prej nisem vedela za njo. Ker sem imela službene obveznosti je do sedaj še nisem prejela v roke. Ker napovedujejo deževen vikend, jo bom gotovo :)
Bi jo rada preštudirala da vidim kaj v njej piše.
Morda predlagaš še kakšno dobro knjigo?

clock-img

25.07.2010, 16:01

clock-img

smeška83

pencil-img

282

Sicer sva s stricem googlom že skoraj doktorat naredila iz BT, a mogoče mi pa vseeno kaj prav prideuser posted image Si jo grem tudi jaz sposodit v knjižnicouser posted image

clock-img

25.07.2010, 22:50

clock-img

naty09

pencil-img

26

Srečka, upam, da ti bo pomagala, pa da dobiš odgovore šena kakšna vprašanja :)

clock-img

25.07.2010, 22:50

clock-img

naty09

pencil-img

26

Ups ne srečka ampak smeška :)

clock-img

28.07.2010, 19:06

clock-img

smeška83

pencil-img

282

Sem si jo sposodla in se mi zdi ful koristna, tako da hvalauser posted image

clock-img

17.08.2010, 23:06

clock-img

sonyx

pencil-img

1

Hojla

Sposodila in prebrala.Zelo koristno.Zdaj berem knigo Pregnacy Miricle in moram reči .da je tudi ta zelo poučna,predusem pa veliko novih stvari.Dobiš na internetu-

http://b1e5bo19zkar4ydk-8scfi851v.hop.clickbank.net/?tid=GOOGLE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

papa

clock-img

13.10.2011, 18:07

clock-img

Jankicanm

pencil-img

1

Živjo.

Zanima me, če ima katera za prodati knjigo Naravno in zanesljivo. Mi jo je priporočil ginekolog.

Hvala za odgovor.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem