cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

knjiga mamica nauči me kuhati

clock-img

05.10.2011, 11:48

clock-img

mini86

pencil-img

6050

a jo ma kera doma..
sm jo vidla na otroškem bazarju pa mi ne gre iz glave..

če jo kdo ima..
a je res tok dobra..ok vem..verjetno bo kot vse kuharske knjige potem ležala v predalu sam mi vseeno ne da miru..

a kšna vsakodnevno al pa rečmo bolj pogosto kuha iz kuharskih knjig...

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

05.10.2011, 11:56

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

jest sem tamali letos za rojstni dan kupila 'Kuhati znam!' in se meni zdi fajn za začetke kuhanja - od kuhanih in pečenih jajc, sendvičev, smoothijev do bolj zahtevnih receptov potem... je pa tamala stara 12 in že vse sama dela (in ima že neki podlage user posted image ), ampak recepti so pa uporabni in dokaj preprosti... par sem jih še jest sprobala user posted image

vem da ni direkten odgovor na tvoje vprašanje, je pa pač še en predlog user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

05.10.2011, 12:00

clock-img

mini86

pencil-img

6050

u fajn..že imam kandidate za tole knjigo za novoletno darilouser posted image hvala

pr tisti knjigi mi je pa všeč predvsem to k so recepti razdeljeni glede na letni čas..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

05.10.2011, 12:17

clock-img

ronja

pencil-img

15289

a kšna vsakodnevno al pa rečmo bolj pogosto kuha iz kuharskih knjig...

Jaz kar pogosto. Ampak v gl. iz tujih, je več izbire in so potem najboljše večinoma boljše od naših (se tudi med našimi najdejo biseri, seveda).

pr tisti knjigi mi je pa všeč predvsem to k so recepti razdeljeni glede na letni čas..

Tako je napisana tudi Grška kuhinja od Rene Salaman in je ta knjiga zelo fajn, smo naredili že skoraj vse, kar nima mesa, hehe.user posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

05.10.2011, 12:34

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz imam še eno iz svojih otroških let, sam se ne spomnem zdej naslova... Moram jo izbrskat nekje s podsrešja. Se spomnem, da sem pri ene 6-7 letih že delala kaj iz nje. Najbolj se spomnem kuhanega polnjenega jabolka, joj cela kuhinja je bila napacana in še jabolko se je čist razkuhalo. user posted image

clock-img

05.10.2011, 12:44

clock-img

Leela

pencil-img

3101

to knjigo je napisala Emilija Pavlič in je že zaradi tega najbrž vredu user posted image  (jaz je še nisem videla). Njeni recepti so za vsakdanje, domače jedi. Kar pač pri nas zraste.

clock-img

05.10.2011, 12:51

clock-img

mini86

pencil-img

6050

Emilija Pavlič

ja tud ona me je navdušila..
pomoje more bit zlo fajn za pogovarjat se z njouser posted image

clock-img

05.10.2011, 13:00

clock-img

diana 28

pencil-img

681

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Emilija Pavlič

Mene je tudi navdušila vendar knjiga -Mamica, nučime kuhati... pa me je razočarala. Ne vem, ni mi bila glih nevem kaj....

clock-img

05.10.2011, 13:01

clock-img

diana 28

pencil-img

681

IZVIRNO SPOROČILO: diana 28

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Emilija Pavlič

Mene je tudi navdušila Emilija vendar knjiga -Mamica, nuči me kuhati... pa me je razočarala. Ne vem, ni mi glih nevem kaj....

clock-img

05.10.2011, 13:01

clock-img

mini86

pencil-img

6050

a jo maš doma..
js sm jo na brzino prelistala pa njo poslušala kaj je govorila

clock-img

05.10.2011, 14:34

clock-img

diana 28

pencil-img

681

Ja, jo imam ''''doma''''. Podarila sem jo sestri (sem jo tudi kupila s tem namenom).... Ne vem, meni se res ni zdela preveč uporabna... Če bi ponovno kupovala bi izbrala drugo . 

< Sporočilo je popravil diana 28 -- 5.10.2011 14:35:24 >

clock-img

05.10.2011, 14:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem