cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

knjige kartonke

clock-img

06.05.2008, 12:37

clock-img

Pupa1

pencil-img

237

Pozdravljene!
Mene pa zanima, katere knjigice kartonke (to so tiste z trdnimi stranmi) priporočate za naše najmlajše in v katerih knjigarnah se jih dobi oziroma od katere založbe so. Hvala. Iščem za dojenčka starega 10 mesecev.

clock-img

06.05.2008, 12:58

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

naša ima najraje krokodila krokija, pa razne knjige z živalcam. dobiš jih pa več ali manj povsod, malo pobrskaj.

clock-img

06.05.2008, 13:07

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Ne kompliciraj! Kupi knjige s fotgrafijami živali in vsakdanjih predmetov, barv,... Imajo jih v vseh knjigarnah, Intersparih... po cenah od 3-20eur.
Ko bo večji pa išči knjige z bogatimi besedilom in estetskimi ilustracijami. Zaenkrat je najpomembneje da knjigo spozna kot predmet, se je sčasoma nauči listat ipd..

clock-img

06.05.2008, 16:29

clock-img

Eva*

pencil-img

352

http://www.zalozba-grahovac.com/index.asp?a=2#pos

Meni so tele luštne. Imamo pa sestavljanko.

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

clock-img

06.05.2008, 20:13

clock-img

Eillish

pencil-img

81

Mi pa imamo veliko tistih majhnih knjigic založbe Oka. Meni so kar simpatične.

clock-img

06.05.2008, 21:45

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

Piki v parku... in še drugi Pikijiuser posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

06.05.2008, 22:23

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Ne kompliciraj! Kupi knjige s fotgrafijami živali in vsakdanjih predmetov, barv,... Imajo jih v vseh knjigarnah, Intersparih... po cenah od 3-20eur.
Ko bo večji pa išči knjige z bogatimi besedilom in estetskimi ilustracijami. Zaenkrat je najpomembneje da knjigo spozna kot predmet, se je sčasoma nauči listat ipd..

Se strinjam.
Dobi se jih pa prav v vsaki knjigarni. Ali pa še bolje - včlanite se v knjižnico.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem