writing-img

knjigica

clock-img

11.02.2006, 12:13

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

Mene pa nekaj zanima...Ali ste si kupile knjigico, v katero vpisuješ podatke otročka od rojstva naprej...

Jaz sem gledala eno v knjigarni, mi je bila zeloo všeč, ampak hočejo za njo imet kar skoraj 6.000sit...je pa res zelo lepa.

Če mogoče ve katera za kakšno, ki je res pestra in zanimiva, bi prosila, če bi lahko poveste, kje jo kupit..in naslov.

Pa še to: a ste si jo same kupile, ali ste jo prejele za darilo, ko se je otroček rodil?

Hvala, lp

clock-img

11.02.2006, 13:34

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Jaz sem dobila že v nosečnosti jo za darilo od tašče...Kupila jo je v MK in naslov knjige je MALI JAZ...Knjiga je resnično 6000 sit ampak je vredna tega denarja in vem da ti ne bo žal, če jo boš kupila...user posted image user posted image user posted image Notri pišem čisto vse kar se tiče poroda, rojstva, prvih zobkov, prvega izleta, božiča itd....Knjiga je res super...

Zraven te knjige pa sem še naredila spominsko škatlo...Notri pa shranjujem vse prve stvari od hčerke npr.:kompletek, ki ga je imela oblečenega ko sva prišli iz porodnišnice, prvo dudko, prve copatke, popek, ki ji je odpadel itd... Ker nekega dne ko bo dovolj stara ji bom to dala....In bo imela svoje prve stvari....

Mene se to zdi super, kerbi tudi jaz rada videla, da bi danes imela kakšno svojo stvar, iz otroštva....

Želim ti en lep dan in pošiljam lep pozdrav

clock-img

11.02.2006, 13:55

clock-img

3new!yes!!

pencil-img

108

Jaz bom kupila knjigo To sem jaz. Mislim, da je malo cenejsa pa lepsa mi je.
Sicer se ne bi branila kaksnega nasveta, saj nisem 100% katera je boljsa.
Vase izkusnje?

clock-img

11.02.2006, 14:14

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Meni je Mali jaz veliko bolj všeč, ker takrat ko sem gledala te knjige je bila edina, ki vsebuje tudi nosečnost mamice, in kjer prilepiš slikce ultrazvoka... Mislim, da cena ne igra vloge, ker imaš to knjigo in vanjo zapisuješ podatke do prvega razreda osnovne šole...

Upam da sem z odgovorom kaj pomagala...

clock-img

11.02.2006, 14:34

clock-img

3new!yes!!

pencil-img

108

kolikor se jaz spomnim tudi v To sem jaz lepis UZ slikice

clock-img

11.02.2006, 15:00

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Jaz imam knjigo "To sem jaz". Knjiga mislim, da stane 3.800 SIT, kupila pa sem jo v Baby centru. Je resnično vredna svojega denarja. Notri moraš vpisovati tudi za vseh 9 mesecev nosečnosti, lepiti slikice od UZ-jev,.... Je pisana, hkrati pa tako strukturirana, da moraš vpisati res veliko podatkov. Jaz jo priporočam.

http://www.mama.si/?menu=J001

Tukaj pa je še link do opisa te knjigice.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

11.02.2006, 15:13

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

Hvala za odgovore.

To knjigico To sem jaz sem jaz gledala v Pikapolonici, mi je sicer bila všeč, ampak jaz sem za vpisovanje cele nosečnosti prepozna, ker bo dete čez slab mesec tu..user posted image

Žal ne vem naslova tiste ki sem jo gledala v knjigarni, bom šla v ponedeljek preverit...je tako v zelenem, na začetku nalepiš v pikapolonico slikico otročka, res spremljaš njegov razvoj zelo dolgo..ja stane pa nekje 5.xxx...skoraj 6..

Najverjetneje jo bom šla nabavit...user posted image ,  meni je tudi super, da bo user posted image  lahko kasneje v življenju pogledal te stvari...jaz ko sem gledala za nazaj v knjigi, ki mi jo je mama izpolnjevala, mi je bilo zelo zanimivo in še zdaj hranim tisto knjigico...čeprav bi lahko bilo kaj več vpisano.

Lp

clock-img

11.02.2006, 16:40

clock-img

3new!yes!!

pencil-img

108

Nic hudega ce si pozna. Saj lahko za nazaj napises.. Poleg tega zadnji mesec najbrz ne bos toliko okrog skakala pa bos lahko v miru napisala vse.
Jaz imam rok konec aprila pa jo bom sele zdaj kupila

clock-img

11.02.2006, 16:45

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Jaz sem to knjigico kupila v začetku zadnjega tromesečja, pa sem za nazaj izpolnjevala. Saj tisto, kar naj bi vpisal, ne pozabiš kar tako, kakšne podatke pa pogledaš tudi v materinski knjižici.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

11.02.2006, 21:19

clock-img

Anonimen

Jaz imam Mali jaz in sem zelo zadovoljna z njo, je ne menjam za nobeno. Pišeš pa noter od nosečnosti do 6. leta starosti. Sem jo pa dobila za darilo.

Izvoli jo vzeti pod drobnogled:

http://www.art-fantasy.info/STRANI/MALI_JAZ.htm 

user posted image

clock-img

12.02.2006, 07:29

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz pa imam knjigi Moj otrok. Po prvem porodu sem jo dobila, drugič sva jo kupila in tudi za tretjo sva vzela isto.

clock-img

12.02.2006, 10:57

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

Ja, Blacky, točno to sem gledala....meni je čudovita!

Ne vem, če bom zdržala tako dolgo, da bi se kdo za darilo javil...da nam jo prinese...user posted image ,sem malo user posted image ...

Verjetno bom jutri šla po njo.

Lp

clock-img

14.02.2006, 09:59

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

Tudi jaz imam knjigico To sem jaz, in sem zelo zadovoljna z njo...drugače se pa res mora vsaka odločiti po svoje...vzami tisto katera ti bo bolj všeč...in gotovo bo to to..haha
..pa lepo nosečnost...user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem