writing-img

knjigice

clock-img

29.10.2007, 15:56

clock-img

travica

pencil-img

352

koliko so bili stari vaši malčki, ko se jim začele prebirati knjigice in katere priporočate?

clock-img

29.10.2007, 16:18

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Ko je bil naš star nekje 5-6 mesecev, je zelo rad poslušal moj glas. Takrat sem mu začela brati pravljice.

clock-img

29.10.2007, 16:19

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moji sem kazala slikice že ko je bila čisto majhna in ji zraven pripovedovala. Zdaj je stara 11m in zelo rada gleda knjigice. Najprej ji jo preberem, potem pa še dolgo časa lista po njej in se pogovarja sama s sabo user posted image

V tej starosti priporočajo tiste z mehkimi platnicami (iz blaga), ampak mi vse po vrsti gledamo.

clock-img

29.10.2007, 19:37

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Pri pol leta, samo je tak knjižni molj, da je celo kartonke zgrizeluser posted image

clock-img

30.10.2007, 08:11

clock-img

severnica77

pencil-img

859

IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Pri pol leta, samo je tak knjižni molj, da je celo kartonke zgrizeluser posted image

enako  user posted image

clock-img

30.10.2007, 08:21

clock-img

Pikička

pencil-img

32

Pri treh mesecih postopoma (kratke pravljice). Zdaj je stara 5 mesecev in že zdrži celo pravljico (npr. Obuti maček). Nujno morajo biti zraven slike, potem ji je zanimivo.

clock-img

30.10.2007, 08:24

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Nekje okoli 6m so mu postale zanimive, ampak je potrebno res hitro listat. V večini kupujem kartonke, in pa zvočne knjigice in definitivno mu ne pustim, da jih grize. Otrok mora razviti nek odnos do knjige in kadar niso v uporabi (da jih ne gledava, bereva), so pospravljene na polici.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem