writing-img

knjigice o bratcih in sestricah

clock-img

08.11.2007, 10:02

clock-img

živa

pencil-img

2366

... za lažjo prebroditev krize po prihodu dojenčka NUJNO iščem! Primerne za 21-mesečnika (ki še ne govori). Prosim za nasvete. Vem za Miška Tipa, poznam tudi eno, ko deklica svojega bratca nastavi smetarjem ipd., nazadnje ga da sosedu, potem ji je pa dolgčas - ali kdo ve naslov, jaz se ga ne spomnim. Pa še za kake druge nasvete za branje bi vas prosila!

Lp,

živa

clock-img

08.11.2007, 10:17

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Živa na tem linku si preberi. Zagotovo kaj najdešuser posted image .

Recimo: Prodam bratca in Koga ima mamica rajše ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

08.11.2007, 10:30

clock-img

živa

pencil-img

2366

caillou, hvala!

Lp,

živa

clock-img

08.11.2007, 10:56

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

ja, tudi jaz predlagam Miška Tipa. naša se je res vživela v idejo o bratcu ali sestrici. če pa je to res kaj pomagalo, pa sporočim čez kak mesec user posted image

čestitke živa user posted image  in ne skrbi, tudi vam bo uspelo!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

08.11.2007, 12:04

clock-img

duhica

pencil-img

205

Mi imamo Veliko presenečenje za Igorja in Trije najljubši medvedki. To smo brali in še zdaj včasih, imamo pa 3 'medvedke'.

clock-img

09.11.2007, 11:40

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Pa od Frančka so lepe za toliko stare - mislim, da je Franček in dojenček naslov - res, da je konkretno v tej kartonki sestrica- dojenčica  od Medveda, če se ne motim, je pa fajn za pregledat pa za "filing" o dojenčkih ustvart.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem