writing-img

knorr kakavost

clock-img

25.05.2011, 18:10

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Zbiram odrezke iz argo kock knorr in sicer knorr kakavost. V zameno vam lahko ponudim: petrol nalepke, omw nalepke, barcaffe točke, kode 1001 cvet, rama kode, mercator nalepke, špar nalepke... več na zs. Lp

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

clock-img

25.05.2011, 18:14

clock-img

Beckie

pencil-img

1050

IZVIRNO SPOROČILO: študentka Mici

Zbiram odrezke iz argo kock knorr in sicer knorr kakavost. V zameno vam lahko ponudim: petrol nalepke, omw nalepke, barcaffe točke, kode 1001 cvet, rama kode, mercator nalepke, špar nalepke... več na zs. Lp

kakšne odrezke? morda kakšen link? user posted image

clock-img

25.05.2011, 19:27

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Linka mi še ni uspelo najdet. Na škatlicah argo kock je na strani znakec 1cmx1cm in na njem piše knorr kakovost.

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

clock-img

25.05.2011, 20:38

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Jaz imam 3

clock-img

25.05.2011, 21:10

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

clock-img

26.05.2011, 17:18

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Včeraj še ni bilo linka.

clock-img

31.05.2011, 18:56

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Študentka MIci-ne morem odpret sporočila.Prosim če mi pišeš na  masatisa@gmail.com

clock-img

04.06.2011, 13:51

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Sabina a si dobila moje točke? Sem ti oddala malo z zamudo, ker sem za dva dni šla na morje in se je potem vse skupaj zavleklo. Se opravičujem.LP

clock-img

06.06.2011, 13:16

clock-img

SMT3

pencil-img

632

IZVIRNO SPOROČILO: študentka Mici

Sabina a si dobila moje točke? Sem ti oddala malo z zamudo, ker sem za dva dni šla na morje in se je potem vse skupaj zavleklo. Se opravičujem.LP

Dobila dobila.Hvalauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem