writing-img

koščki hrane???

clock-img

06.06.2005, 15:56

clock-img

urši*

pencil-img

1037

naš mali vse nese v usta in sem mu dala včeri en keks , da bi ga kao glodal , nima še zob, pač, da ga mal po dlesnih vleče in tako!pa ko ga razmoči, mu v ustih ustane kr orng košček in me je strah, da bi se mu zataknil!mislim, da to še ne bo to, čeprav mu je okus všeč. a ma katera kak nasvet, oz kdaj ste ve dale svojim , kak keks, oz kakšen kos sadja tako v roke??
hvala, lp:sloncek:

clock-img

06.06.2005, 16:06

clock-img

pikapoka27

pencil-img

59

Ojla,
naša je dva dni mlajša, pa smo še daleč od koščkov. Za enkrat je samo malo za okus poskušala banano, pa jabolko. Jaz bom še počakala. Ti bodo druge svetovale, kaj bolj konkretnega.

clock-img

06.06.2005, 16:12

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Tudi jaz mislim, da še ni čas za koščke... naj se zaenkrat spoznava s spasirano hrano. ;)

clock-img

06.06.2005, 16:14

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

naša je rojena na istim dan kot tvoj Luka, pa še nič ne jeva. jo še vedno samo dojim. za koščke je pa po mojem še kar malo zgodaj, čeprav kdo bi ga vedel. nekateri pri tej starosti imajo že obrok ali dva goste hrane:zmeden:

clock-img

06.06.2005, 17:50

clock-img

urši*

pencil-img

1037

MA , JA . SEJ GA NE SILIM, SAM MALO SEM PROBALA, DA SEM VIDLA, KAKO SE BO ODZVAL IN KAKO SE MU BO ZDELO!!
LP
pardon za črke:ups::ups:

clock-img

07.06.2005, 08:41

clock-img

tesa

pencil-img

676

Pri nas je imel naš mali kar kmalu že štiri zobke, zato smo mu pri pol leta že lepo dajali kruh in piškote. Sploh kruh full obožuje:love:
Jabolk in drugega trdega sadja pa mu nič rada ne dajem, še zdaj pri desetih mesecih ne; ker se mu je enkrat košček jabolčka tako ustavil v grlu, da sem se preveč ustrašila.:zmeden:
Lp

clock-img

07.06.2005, 13:13

clock-img

špelica

pencil-img

256

Mislim, da je premajhen za piškote! Mi smo začeli s gosto hrano pri šestih mesecih, zdaj jih ima več kot 8, pa mu jih raje ne dajem, poleg tega, če ni pohranjen, sploh ni potrebe po piškotih. Otrok potrebuje hrano, ki vsebuje vitamine, minerale, piškoti tega nimajo, imajo samo prazne kalorije, zato ne vidim potrebe po piškotih! Moja pediatrinja se strinja z mano.

clock-img

08.06.2005, 01:15

clock-img

Pika10

pencil-img

159

Moj sine ima danes pol leta. In sem mu včeraj prvič dala cvetačo v majčkenih koščkih. Malo se je pačil pa je šlo dol.Menda se še noben ni zadušil od mehkih koščkov hrane, ker imajo menda tak refleks da vse prežvečijo kljub temu da nimajo zobkov. Sicer ne vem koliko je tvoj star ampak do šestega meseca bi počakala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem