writing-img

košara Dreamy

clock-img

16.08.2005, 14:57

clock-img

smeja2

pencil-img

353

Mene pa zanima ali spada dežna prevleka za košaro zraven?
Kupila sem namreč rabljeno in ta je ni imela! :((
A jo ima mogoče kera odveč? :zmeden:
Al pa če kera mogoče ve za kakšno drugo ne original, namreč če jo dokupiš novo originalno stane tu mač :hudicek:!

lp
smeja

clock-img

16.08.2005, 17:57

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Naša Dreami je bila brez dežne prevleke že original, pa ti povem, da je nismo nikoli pogrešali. V nalivu se itak ne boš sprehajala in tako.

Te ta prve Dreami košare (jaz sem imela temno sivo) pa imajo itak blazno dober material, tako da nič bati.

pa-pa Mina1;)

clock-img

16.08.2005, 21:48

clock-img

rea

pencil-img

45

Jaz sem kupila novo košaro Dreami 1 mesec nazaj in zraven dobiš tudi dežno prevleko!

LP, Rea

clock-img

16.08.2005, 22:39

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Takole je s to košaro- samo letošnji model ima zraven prevleko, starejši modeli pa je nimajo. Mi smo lani kupili novo, pa prevleke ni imela.

Lp:)

clock-img

16.08.2005, 22:57

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Jaz sem lani kupila novo košaro in je imela dežno prevleko zraven. Rabili pa dežne prevleke na košari nikoli nismo. Smo samo enkrat sprobali kako se namontira, pa je kar precej dela.

clock-img

17.08.2005, 12:40

clock-img

malika

pencil-img

3199

Jaz imam model 2003 pa imam prevleko zraven(kupila novo). pa tudi rabili smo jo , ker gremo ven ob vsakem vremenu. manijaki pač

clock-img

17.08.2005, 17:52

clock-img

smeja2

pencil-img

353

Dons sm v mullerju kupla eno tako univerzalno dežno prevleko za 1500 sit in je čist ok! Ne zgleda pač glih najlepš ampak zarad tega nam je vseeno!
Jaz bi jo v bistvu rada mela, ker bom verjetn pozimi ko bo kej snežil okoli vandrala (men je tko lepo če sneži):bravo:!
Za dež bomo pa še vidl, ker verjetn ti vseen not teče če je hud naliv!
Lepo se imejte!
smeja

clock-img

17.08.2005, 19:56

clock-img

malika

pencil-img

3199

Smeja, brez skrbi, nič ne not ne teče :bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem