writing-img

košek

clock-img

12.03.2007, 11:50

clock-img

bonja

pencil-img

6

Pozdravljene!

Ali ima katera mogoče za prodati košek? Sama imam samo zibelko,pa mi je košek veliko bolj všeč.

Lep pozdrav Bonja

clock-img

12.03.2007, 14:28

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Nimam ga sicer za prodat, bo kmal spet prov prišeluser posted image , lohk ti pa povem, kako sem jest prišla dokaj ugodno do njega. Mislim, da sem ga gledala v Baby centru in je bil čez 80.000 sit (upam ,da je bla vsaj posteljnina všteta) user posted image . Pol sem pa šla ven na tržnico BTC, pa sem ga pri ribničanu naročila in sem dala zanjga 13.000 sit, pa bi se najbrž dalo še kaj zglihat, sam jest tega ponavad ne delam. No in pol sem samo še dokupila za oblečt (pa baldahin, neko peno za jogi) in to je blo to.

clock-img

12.03.2007, 15:06

clock-img

Anonimen

Jaz mam še svojga in je že mal v letihuser posted image

Če hočeš.....

Jaz ga ne bom rabla k mi niso všeč, mi je ful lepša zibelkauser posted image

clock-img

13.03.2007, 09:17

clock-img

bonja

pencil-img

6

Pozdravljena!

Sedaj sem že dobila košek od ene prijateljice, je tudi že malo zdelan, samo z lepim oblačilom se, da to prikriti.

Hvala za tvojo prijaznost.

Bi pa vprašala še nekaj, če mogoče katera ve, kje v okolici Lj. oz. v Lj. delajo posteljnino za koške, pa, da ni zelo drago?

Lep pozdrav Bonja 

clock-img

13.03.2007, 15:19

clock-img

ancka1

pencil-img

772

Imaš na levi strani pasico za trgovino ZIBKA. Je videti kar nekaj izbire.
LP, Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

clock-img

13.03.2007, 15:26

clock-img

Anonimen

http://kikiwelt.de/htmlneu/firstframe.html

Kle majo lepe, sam moreš po netu naročit.

clock-img

15.03.2007, 21:32

clock-img

Anonimen

Jaz imam tudi košek, pa sem kupila blago in dalo vse sešit šivilji. Ampak ti povem, da je najbrž skoraj ceneje, če kupiš že narejeno, saj je mene smo blago prišlo 65 EUR. Koliko bo šivanje pa ne vem.

clock-img

20.03.2007, 20:17

clock-img

Brbs

pencil-img

608

precej poceni se dobi košek na e-bayu. npr. midva sva ga dobila v celotni postavi (košek z velikimi kolesi, posteljnina, odeje, jogi, baldahin, stroški pošiljanja) za dobrih 100 eur.
če pa znaš sodelovat na dražbi in imaš srečo, pa ga lahko dobiš še ceneje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem