writing-img

košek iz kikiwelta

clock-img

20.01.2007, 23:08

clock-img

vesna fž

pencil-img

202

http://kikiwelt.de/htmlneu/firstframe.html

zanima me,če je katera naročila ta košek in če ve kakšne so mere tega ležišča.Bi jim poslala mejl pa ne znam nemško angleško pa tudi bore malo se pravi da sem v temi.
Razen, če mi lahko katera v nemščini zastavi vprašanje in ga bom poslala naprej.

Hvala za pomoč in lp Vesna

p.s.upam da link delauser posted image

<

clock-img

21.01.2007, 02:09

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Link dela, ampak si prilepila prvo stran, tako, da se ne ve, kaj imaš ogledano. Za pomoč:
Klikni na slikico koška, pa boš našla tudi dimenzije.
Če nemščina ne gre jim pošlji email v angleščini, ti bodo vse razložili. So poslovno odlični in ti vse razložijo.

< Sporočilo je popravil frufru -- 21.1.2007 2:10:34 >

clock-img

21.01.2007, 02:27

clock-img

lea23

pencil-img

517

http://kikiwelt.de/htmlneu/firstframe.html

evo link, verjetno misliš tele koške??
res so srčkani, ampak verjetno s poštnino v slovenijo pa cena kar narasteuser posted image

clock-img

21.01.2007, 02:30

clock-img

lea23

pencil-img

517

kakšne so kaj cene takšnih koškov pri nas? v baby centru, arielu in pikapolonici? jaz jih v trgovinah še nisem gledala, se mi zdijo pa teli ful zanimivi in prisrčni. a mogoče kakšna ve kako se cene gibljejo pri nas? glede na to da je jutri oz. danes nedelja je vse zaprto, drugače bi šla kar pogledatuser posted image

clock-img

21.01.2007, 07:56

clock-img

vesna fž

pencil-img

202

Zraven koška ni meruser posted image Mislim pa da tudi s poštnino ne bo prišel predrag

<

clock-img

21.01.2007, 08:10

clock-img

Anonimen

Jaz še vedno ne vidim tega koška. Bi lahko opisala, kako prideš do njega, kaj kikneš.
Hvala!

clock-img

21.01.2007, 09:05

clock-img

vesna fž

pencil-img

202

bollerwagen-stubenwagen potem pa klikneš na hauck in potem še stubenwagenausstattung

Evo in tam so potem košeki.

lp

<

clock-img

21.01.2007, 09:33

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Vesna, to je cena samo za posteljnino, koška ni v ceni in tudi ne vidim, da bi ga kje na strani prodajali (tega, Stubenwagen). Prodajajo pa onega hecnega Bollerwagen.

Drugače se pa precej splača kupovati prek Kikiwelta.

clock-img

21.01.2007, 09:39

clock-img

viv_

pencil-img

9144

vesna: košek

Jaz sem naročila tegale na e-bayu. Kljub temu da piše, da dostavljajo samo v Avsrijo in Nemčijo so mi ga dostavili. Poštnina pa mislim, da je bila 20 Eur.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

21.01.2007, 10:49

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Vesna, nad tem linkom, ki si ga povedala, je se en - Bollerwagen Jörg - tam maš mere napisane 70x40 je ležišče, cena pa 139€

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

09.02.2008, 08:24

clock-img

officko

pencil-img

31

user posted image zanima me če si že dobila odgovor na temo košek ne morem pridit do te slike od koška-in koliko so cene-lahko ti pošljem tudi imel

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem