cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kožni izpuščaji po kopanju v bazenu

clock-img

13.02.2012, 12:58

clock-img

mazibazi

pencil-img

1

V marcu 2011 sva bila s hčerjo v večernih urah v Atlantisu.Naslednji dan po kopanju je hči zbolela,jaz pa sem dobil grozne nenormalne izpuščaje
po obrazu,kar se mi je zgodilo prvič v življenju.Zdravljenje le teh je pomenilo ogromne stroške.Če ima kdo podoben primer,naj ga prosim objavi,da ga skupaj
rešimo. mazi bazi

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 13.2.2012 13:28:27 >

clock-img

13.02.2012, 13:03

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Jaz in sin sva lansko leto dobila grde kožne izpuščaje po kopanju v enih drugih "termah" in se od takrat izogibamo vseh bazenov. Očitno imate zelo občutljivo kožo, pa je agresiven klor naredil svoje. Midva sva se pozdravila z atopiclare kremo, je bilo pa 14 dni prav hudo.
V Atlantisu pa je prijateljca dobila bakterijsko vnetje kože, očitno jim tam nekaj ne štima.

clock-img

13.02.2012, 18:43

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Moja kolegica, ki je delala v laboratoriju analize vod bazenov,.. je ostala brez službe. Ukinili so ji delavno mesto. Pol si lahko mislite, kakšne so vode v bazenih. Pa ne samo teh, kjer ste bli vi.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem