writing-img

ko je aktivna ji hrope v pljučih...

clock-img

16.03.2009, 09:14

clock-img

*Naja

pencil-img

618

Naša 13-mesečnica že en teden grdo kašlja. P pravi, da je viroza in da lahko tak grd kašelj traja tudi 14 dni. V petek sem jo vseeno še enkrat peljala na pregled, da ji je poslušala pljuča, pa ni nič posebnega slišala. Včeraj in danes pa ji je začelo kar precej hropeti, če recimo dosti hodi. Hitro se utrudi, začne zelo kašljati in nato ji začne hropeti. Ko se umiri, normalno diha naprej. Zdaj pa ne vem, a bi jo morala spet peljati pokazati, ali je to normalno?

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

clock-img

16.03.2009, 10:16

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

jaz bi jo peljala nazaj, ker lahko da se ji razvije bronhitis, sploh ker praviš da je to po naporu

clock-img

16.03.2009, 19:17

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

pri nas je bilo čisto isto,prejšnji teden smo bili pri pediatru ko je kasljala in je bilo kao vse vredu,danes sem ponovno šla,ker se je full utrudla ko je tekala in ji je hropelo in piskalo-rezultat bronhitisuser posted image ,dobili smo flixotide in berodual.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem