writing-img

ko nočejo jesti

clock-img

22.01.2009, 12:34

clock-img

matic0105

pencil-img

305

Kako vaši malčki pokažejo, da nočejo več jesti (GH)? Naš se nenormalno zvija/meče nazaj, dviguje rit, da mi skoraj iz naročja pade. A usta še vedno odpira in poje, kar dobi??!! In takrat ne vem, ali protestira in noče več jesti (pa ne ve, da mora usta zapret user posted image ) al ga matra kaj v želodčku, al je plenica preveč zategnjena, ko ima malce poln trebušček. Poje par žličk, kar roko mi vleče k ustom... potem pa zvijanje. Katastrofa.

clock-img

22.01.2009, 12:49

clock-img

Amam

pencil-img

108

Naš se začne kremžit in potiskat žlico proč. Pa tudi protestne zvoke spušča.
Je pa res, da veliko poje in je tudi meni takrat že logično, da ima dovolj.

Med hranjenjem pa se večkrat kaj zvija, sezuva nogavičke ali pa dobi eno tretjo stvar in se še z njo ukvarja. Pri nas je tako, da dokler usta odpira je lačen.

clock-img

22.01.2009, 14:27

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

IZVIRNO SPOROČILO: Amam

Med hranjenjem pa se večkrat kaj zvija, sezuva nogavičke ali pa dobi eno tretjo stvar in se še z njo ukvarja. Pri nas je tako, da dokler usta odpira je lačen.

enako je pri nas.

clock-img

22.01.2009, 17:15

clock-img

mamicaTaja

pencil-img

135

IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

IZVIRNO SPOROČILO: Amam

enako je pri nas.

Tudi pri nas je tako. user posted image

clock-img

22.01.2009, 20:24

clock-img

simat

pencil-img

88

če greš v razvojno, otroka zelo lepo naučijo jesti gh, pomagaš mu tako da mu najprej ko odpre usta pomagaš in brado potisneš dol, daš žličko v usta in potisneš bradico gor da usta zapre, tako se pravilno nauči potiskati jezik nazaj in požirati, enostavna vaja pa super rezultat.

clock-img

22.01.2009, 20:31

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Enostavno več ne odpre ust, pa je čisto vseeno, kaj delaš zraven in kakšno igračo ima v roki user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem