writing-img

ko očka začuti gibe

clock-img

16.08.2010, 10:45

clock-img

suziflo

pencil-img

62

Pozdravljene!!

Imam eno vprašanja in sicer me zanima, kdaj so vaši partnerji 1. začutili gibe v vašem trebuščku??

Sem namreč v 21. tednu, otrok že par tednov veselo brca..ampak ko da očka roko na trebušček nič ne četi, čeprav otrok telovadi..

Mi je prav hudo, ko se mi2 z otrokom pogovarjama (z brcami:)))...očka pa samo gleda in boža trebušček, čuti pa nič.user posted image .

clock-img

16.08.2010, 12:35

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Ko sem jst začutila, je v roku ene 14 dni tudi moj.

clock-img

16.08.2010, 12:36

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: suziflo

Pozdravljene!!

Imam eno vprašanja in sicer me zanima, kdaj so vaši partnerji 1. začutili gibe v vašem trebuščku??

Sem namreč v 21. tednu, otrok že par tednov veselo brca..ampak ko da očka roko na trebušček nič ne četi, čeprav otrok telovadi..

Mi je prav hudo, ko se mi2 z otrokom pogovarjama (z brcami:)))...očka pa samo gleda in boža trebušček, čuti pa nič.user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2010, 12:42

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

jaz sem jih začutila v 19. tednu, moj par dni kasneje.
se pa še zdaj dostikrat zgodi, da ko da on roko gor, user posted image  neha brcati user posted image

TIAN 05.11.2010

clock-img

16.08.2010, 14:23

clock-img

maca81

pencil-img

152

Tudi pri meni je bilo tako, kot pri urshy78. Popolnoma enako!

clock-img

16.08.2010, 14:31

clock-img

Natalija28

pencil-img

627

IZVIRNO SPOROČILO: suziflo

Pozdravljene!!

Pri meni je bilo tudi tako. Jih moj kar nekaj časa ni čutil, ali pa je user posted image  nehal brcat, ko je on roko gor dal. Ne vem ti pa povedat kdaj je bilo, ko je prvič začutil. Vglavnem pozno. Eni user posted image  so takšni, drugi drugačni. Žal tak je. Saj meni je tudi bilo krivo, da jih jaz tak lepo čutim moj pa ne. user posted image  Še zdaj, ko imam 36 polnih tednov user posted image  za sabo, včasih ponagaja in ga noče brcnit. Bota pa kmalu imela čas za tisto pristno vzpostavljenje vezi. Če ne prej čez dobre 3 tedne.user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

clock-img

16.08.2010, 17:02

clock-img

Mami2010

pencil-img

6

Joj, moj mi začutil 100 let :)

Mislim, da je šele okrog 25 tedna, ko so že vsi ostali čutl, samo še on ne. Sm bila prav tečna že, ker je tamala brcala na polno, on pa je z roko na trebuhu še vedno čakal, kdaj bo :))))

Upam, da boš imela ti več sreče, hahahah user posted image

clock-img

16.08.2010, 18:17

clock-img

emma83

pencil-img

635

Jaz sem v 29. tednu in kadarkoli da kdorkoli roko gor, ne samo bodoči očka, se mali user posted image umiri. Moj je mislim, da samo enkrat začutil brce, pa še to je imel roko ful dolgo na trebuhu, da je kaj dočakal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem